Donut maker!

Idag har vi legat i soffan och sett på adventskalendern Håkan Bråkan avsnitt 8-20 så det är fyra avsnitt kvar. Sture var trött så han gick och la sig en stund, jag själv sov mellan 11.30-13 i soffan för jag gick upp kl fem imorse.Vilket roligt liv va. Men det är skönt med slappar dagar. Imorgon blir det handling på netonet bla denna maskin:
 
 
Du hittar den HÄR

Kommentarer
Postat av: Marie

Den får du ge utlåtande på sen... Våfflorna gillar jag inte men dougnuts är jättegott! Dock vågar jag inte köpa en sån - dels för att det blir onyttigt och jag tror den hamnar i skåpet med yoghurtmaskinen, popcornpopparen och alla de andra lite "onödiga" maskinerna vi har ;)

God fortsättning!

Svar: jag lovar att ge ett utlåtande.Vi har ju en fritös hemma, men det är så mycket olja man behöver, så tänkte att denna maskin är nog bättre. Vår popcorn maskin gick sönder, plasthylsan som höll den lilla metallpinnen som snurrade runt gick sönder. Usel kvalitet måste jag säga. har en pizza maker också där man både kan värma upp köpta pizzor och göra egen har aldrig använt den en present, Sture har inte använt sin glassmaskin som han fick förra året i födelsedagspresent. Fritösen använder vi numera aldrig. Hoppas att denna kommer att användas mer flitigt.
kerstin Persson

2012-12-25 @ 16:00:16
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0