Gyllene Tider!

God morgon. Igår satt jag i soffan och ylade till Gyllene Tiders Sommartider... i programmet Allsång på Skansen.
Till mina föräldrar stora plåga spelade jag deras musik om och om igen från det jag var 15 år och ett par år framåt.
16 år gammal köade jag längst framför scenen på gröna Lund i timmar. Ja framför kravallstaketet satt enbart rullstolsbundna om ni tittar noga på de usla bilderna så ser ni det.
Men längst fram stod jag och ylade och var dökär i Per Gessle.
 
Kolla jag skannade in två kort:
 
 
Inte ser man mycket inte men jag har Per Gessle på kort och ett kort där Anders Herlin och Per Gessle sjunger i samma mick. Min far sa alltid: Han kommer inte bli något stort han har ju bara gitarren hängandes på knäna.
 
Så fel han hade han blev världskändis, dock då med Roxette som jag inte varit någon större lyssnare av, hade väl ett par av deras låtar inspelade mer var det inte.
Men nu gick vi ifrån Gyllen Tider..tillbaka.
 
Tänk när man som tonåring bölade till när vi två blir en och var olyckligt kär som man alltid var i den åldern. Ja jösses vilken nostalgi de skapade för mig igår.
När filmen Parkliv hade premiär på Filmstadion vid Regeringsgatan så köade jag i timmar för att få se den allra första sändningen. De skulle nämligen sända den om och om igen hela dagen, men jag skulle åter igen vara först. Kl tio satt jag i salongen på förmiddagen, vad jag inte visste förrän dagen efter var att Gyllene Tider själva gått på den som sändes kl 14.
 
Här är jag med Gyllene Tider tröja nyligen fyllda 17 år. De skulle alltid vara på.
 
 
 
 
Men i Juli 2004 den 23 och den 24 så spelade de åter igen tillsammans på stadion i Stockholm, Nostalgi på hög nivå igen,..något år innan hade de rest runt med återtåget och de hade varit utsålt över allt och jätte poppis. Nu hade jag en biljett till mig, denna gång var de åter igen utsålt på de två konserter de skulle göra på stadion. Jag släpade med mig Sture som nog inte var särskilt intresserad men sa att de kunde vara kul att se dem för nostalgins skull en kompis till mig var med också.
Det var lika magiskt som förr. Samlas de igen så lovar jag att jag köper biljetter denna gång också.
 
Här kan ni läsa om konserten i Aftonbladet...lite negativ skrivare men jag var positiv och hela publiken också: LÄS
 
Vi stod framför ljudbåset eller snett framför åt höger. Denna bild är tagen ca 2 timmar innan det började.
 
 
Dessa var på samma konsert som oss, men det visste jag inte förrän dagen efter då jag köpte tidningen.
 
 
 
Hon har ju alltid varit en stor fan av Gyllene tider också.
 
Vad jag vill säga med allt detta? Jo idag är man en kärring på 47 år men jag känner mig som 20 men igår var jag åter igen 16 år!
 
 

Kommentarer
Postat av: Yvonne

Per Gessle vem är det???? Däremot känner jag igen tjejen på de tre bilderna i mitten och vet exakt var fotona är tagna, fniss!

2012-08-09 @ 14:33:26

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0