Grå och trist söndag!

Usch vad varmt det är här inne. Man kokar bort. Värmen stannar ju totalt kvar inne med dessa treglas fönster. Nog bra på vintern då det är kallt, men denna sommar har vi haft varmare än någonsin inne. Visst öppna fönstret men då kommer det in en massa nattfjärilar och annat kryp. Ja det ska vi göra sätta upp ett insektsnät, jag förstår att ni tänker råda till det. Men det blir till nästa sommar det.
Inte ens golv och takfläkten tar bort det varma. Den lilla bordsfläkten som vi har i köket är bäst, ska flytta in den inatt har jag tänkt mig.
 
Gick upp för ca 20 minuter sen och har vattnat och rensat blommorna på balkongen.
Trotts rensningen ser de rätt ledsna och trista ut. Bladen börjar gulna men tar jag bort allt blir det enbart stjälkar med blommor på toppen. hösten är i antågande, det är grått ute och marken är blöt.
 
         
 
Gick förbi min lilla figur i hallen. Ja jag vet att det är en tomte, det är tomten med spindeln som skrämmer dockan i Jultomtens verkstad på julafton. Den står alltid framme för jag anser att det inte är en julprydnad utan en figur som kan stå framme hela året. Iallafall fick den mig att tänka på julen...jösses det är dit vi ska vandra nu mot kyla och snö.
 
Men söt är den!
 
 
 
Sture fick upp en del potatis igår från sättpotatisen vi satte, även på de ställen där inte ens blasten kommit upp. De var större än de andra vi tog upp förra helgen och det blir garanterat två kok.
 
 
Nu ska jag lägga mig och se på dvd och slöa tills min älskling behagar att vakna.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0