Fredag och datum 13!!!

Äntligen blev det kontakt igår mellan Sture och fönsterkillarnas chef. Han var tydligen jättetrevlig och sa att fönstret kommer de att laga efter att alla fönster är bytta på vår gård. Men sen sa han att killarna försökt ropa på Sture innan de gick från oss men att Sture inte hört.
Det stämmer inte alls. Persiennerna då? De var för breda så de fick de ta bort och de ersätter inte nya utan det får vi prata med styrelsen om. Det är redan gjort och ordförande ska höra av sig till oss när han kollat upp allt.
Blir det inga nya så kontaktar vi hyresgästföreningen för det står så här i några av pappren vi fått:

1.  ...gör inget åt persiennerna. Vi återkommer om det kan vara en ide att efter renoveringen byta/skaffa persienner tillsammans, om det är många som är intresserade av det.

2.  Den inre gamla rutan sitter kvar med eventuell persienn.....

3. Övriga fönster ingen skillnad

I alla övriga fönster kan persienner sitta mellan rutan  (och fönster går att öppna)



Observera att innan denna text över står det om vardagsrumsfönstret så denna text gäller då alltså även köksfönstret då det tillhör allas övriga fönster
. Så jag tror att bolaget som renoverar fönstret kanske kommer att åka på det om de inte tydligt talat om för styrelsen att passar inte den gamla persiennen så kostar det att sätta in en ny. Annars är det klockrent att vi får nya enligt det som styrelsen gått ut med.

Fredag igen åh vad skönt. Vad fint och skönt väder det blev igår eftermiddag, så vi stängde ute. Får se hur det blir idag för enligt nyheterna skulle det regna på eftermiddagen.
Även om vi är ute i alla väder blir tre timmar för lång stund för barnet att vara ute om det regnar hela tiden. De blir kalla och våta även om de bär galonbyxor och regnjacka och stövlar.

Ni som nu inte förstår hur de kan bli blöta med dessa plagg kan jag tala om att barn hoppar i vattenpölarna och även om galonbyxorna sitter över stöveln med band under så läcker det in. Sen sitter barnen på marken och öser i vattnet, de bär vatten i hinkar etc.
Men på förmiddagen går vi ut även om det regnar för då kan man gå in lite tidigare när barnen fryser etc.


Fredag 13 april Detaljerad tabell
08.00 Molnigt N 4 (6) m/s
14.00 Regn NO 7 (10) m/s
20.00 Regn N 7 (11) m/s


Det blir nog att stänga inne idag.

Vet ni vad det är för dag idag?



Jo det är.....



Jag är lite skrockfull faktiskt och denna dag gillar jag inte alls.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0