Pannkaka av allt!

Vilken dag suck!!!!! Kommer till Haga parken kl 11 då har Sture inga mynt för att betala parkeringsavgiften. Men skit samma parkeringen är nästan full och miljoner människor går hur som helst.

Vi drar där ifrån ganska snabbt. Men jag som har kameran med vill promenera gärna nära vatten. jag försöker komma på något ställe i närheten, men då blir gubben pissnödigt mitt i allt körande så vi får åka till Bromma Blocks så han får pissa.

Någon skulptur med rinnande vatten i Bromma blocks.



Nu kommer han på iden att åka till Eldgarn vid Färentuna så iväg mot Ekerö då, det är ett vackert naturresavart som har en fin promenadväg får jag veta. Vi virrar runt i över en timmer men han hittar inte. Jag är nu både sur och vrål hungrig då föreslår Sture Mac Donalds vid Brommaplan, men usch trivs inte alls där trångt och en massa folk. Jag vill till sumpan men inte han. Men jösses det blev ostmackor hemma istället med avslagen coca cola.
Nu är jag på uselt humör och tänker vräka i mig Blåbärs och vaniljbullar och fortsätta att sura.

Drottningholmslott fick jag med i farten iallfall.







Men vet ni en sak han är underbar egentligen. Han gör allt för mig. Han kände inte direkt  för att promenera idag pga att hans mage är lite ur lag. Inte sjuk eller så men lite knip. Men Haga var helt okey men istället blev det bara pannkaka av allt. Men det är tur att vi känner som vi gör för varandra. För störst av allt är ju ändå kärleken!!!!
Älskar dig Sture!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0