Har tråkigt!

Ha, ha har fortfarande inte kommit på något vettigt att göra idag. Har tagit bort påsksakerna, diskat och plockat lite. Nu kokar det ägg på spisen till min frukost. Är riktigt hungrig nu så jag måste bara äta.
Blir äggmackor och kanske någon macka med apelsinmarmelad också, så himla gott.

Sen ska jag nog fortsätta att kolla på Tre kronor som jag redan sett en gång på tv och tre gånger på dvd sen jag fick filmerna. Egentligen skulle jag vilja se något annat men vet inte riktigt vad.

Längtar även efter min älskling var så skönt att få tre dagar ihop annars är det bara helgerna. Eftersom han brukar jobba all dagar som är röda då de infaller Måndag-fredag.

Har fått frågan på varför så många gånger och jag vet att flera undrar. Tänk att ditt hus ditt kvarter har hämtning varje Måndag och så infaller en röd dag på just Måndagen. Ska det väntas i två veckor då? Nej då blir ju säcken eller kärlet överfyllt.
Men då finns de folk som säger, men ta det på Tisdagen då. Men hallå det är ju en hel dags sopor som ska hämtas på Måndagen ska man jobba ihop två dagar på en då?
Här var svaret!


Det positiva är att det ger bra betalt dessa storhelger...dubbelt upp faktiskt och det är alltid bra med lite extra i plånboken.

Nu ringde äggklockan så jag ska nu ta och äta lite frukost.

Kommentarer
Postat av: Celine - Maskrosbarn med Aspergers Syndrom

sv - Våra barn har lov nu denna vecka.

2012-04-09 @ 10:02:57
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0