Torsdag!





Godmorgon!


Redan Torsdag och jag börjar bli förkyld. Igår hade jag lite ont i halsen och nu börjar näsan rinna lite. Känner mig inte dålig, så jag har bestämt mig för att det är allergi.
På jobbet är det kris nu, många ordinarie personal är sjuka+ de långtidsvikarier vi har pga vakanser+vikarier som tagits in pga ordinarie personals sjukdom har också blivit sjuka.
Flera av den ordinarie personal har fått penicillin, och blivit sjukskrivna upp till två veckor.

Sen är över halva husets avlopp kasst så inget vatten (hände igår eftermiddag), de jobbar inatt men blir de inte åtgärdat felet tills idag så måste hela småbarnssidan stängas, det är tre avdelningar.

Man kan inte ha öppet tre avdelningar utan vatten, barnen och personalen kan inte heller gå på toaletten. Det spring det blev igår för att byta på alla barn till vår sida+personalens toabesök är inte fungerande.
Skyddsombundet om jag förstått det rätt säger nej.


Så kul värre är det just nu, på min avdelning är en sjuk och en semester så det är jag och en som jobbar enbart 4 timmar idag.
Får se hur de löst situationen när jag kommer till jobbet. Jag börjar kl halv nio idag.

Min son ringde igår om deras födelsedagar hans och hans frus. De ska inte bjuda hem folk som de brukar utan tänker boka bord på en restaurang på Söder på fredag. Dit får alla vänner, släktingar komma och fira dem på Fredag, givetvis betalar man för sig själv, men umgås och har trevligt.

Men vi tackade nej av flera anledningar.
Fyra dagar innan lön, äta middag vid åtta för sent för oss båda känns det som, sen är vi alltid urtrötta på Fredagar, lite sen inbjudan då man kunnat planera om man fått veta tidigare, byt schema för mig tex för jag behöver vila innan jag ger mig iväg, sen denna helvetesvecka jag haft och även Sture med visst trassel på jobben. Mitt vet nu ju redan
. Sen känner jag mig som sagt inte riktigt kry vad det nu kommer att  leda till.
Annars skulle jag velat gå, kul ide faktiskt. Men lite dålig framförhållning :-)
Men det går väl fler tåg, det blir ju fler födelsedagar.

Frukostdags!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0