Söndags morgon!

Jättegod middag igår. Lövbiff, stekpotatis och ädelostsås. Såsen var färdig på pulver och väldigt tam enligt mig, så jag klickade i en bit ädelost som vi hade hemma och då vart den supergod.
Brukar alltid göra egna såser, men denna ville vi prova, men nästa gång så gör vi egen ädelostsås.
Smakerna gifte sig med varandra.
Känner ni igen uttrycket?
De använde de i alla fyra program av halv åtta hos mig i veckan.










På kvällen så såg vi programmet Så mycket bättre. Vi såg inte förra säsongen då det krockade med annat. Bland det bästa jag sett i program väg. Så otroligt bra och roligt program med massor av känslor och glädje.
Se det ni bara måste  se det. igår var det Tomas Ledins dag, han ska hitta på saker att göra, de spelade fotboll, åt surstörmming och mellav varven ska de andra artisterna sjunga hans låtar i egna verioner.



Det här är Så mycket bättre

Sju folkkära artister lever ihop under en vecka och bjuder på hyllningssånger under varandras egen dag - det är Så mycket bättre det.

Snart kommer TV4:s stjärnspäckade underhållningssuccé Så mycket bättre tillbaka med en ny säsong. De artister som medverkar i andra omgången är Jason "Timbuktu" Diaktié, Laleh Pourkarim, Martin "E-type" Eriksson, Tomas Ledin, Mikael Wiehe, Eva Dahlgren och Lena Philipsson.

I Så mycket bättre får tittarna följa etablerade svenska musiker som gör unika tolkningar av varandras musikaliska verk.

Under en vecka ska de bo tillsammans och lära känna varandra. I varje program är en av artisterna huvudperson, han eller hon bestämmer hela dagens upplägg med olika aktiviteter och utflykter. Och när de samlas för lunch och middag blir det tillfälle för artisterna att framföra sina tolkningar av huvudpersonens låtar.


Här är tolkningarna

 

Laleh underbaraste tolkningen



Mikael Wiehe




Eva Dahlgren



Timbuktu



E-Type rockigast och ballste tolkningen.


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Undrar alltid när jag ser er mat, har ni allergi mot grönsaker? Vet ju att du är allergisk? Finns aldrig några med!

2011-10-30 @ 12:15:47
Postat av: Celine Naminah

Uttrycket används även i 4 kändisars middaag eller vad det nu heter i kanal 5.

2011-10-30 @ 17:39:14
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Jocke

Hej Kerstin om ni tycker årets så mycket bättre e bra och inte sett förra året så måste ni se den inget slår förra årets enligt mig allafall ha det bra

2011-10-30 @ 17:46:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0