Onsdag!



Tack för de två kommentarer jag fick på vilka bröllopsbilder ni tyckte var bäst.
Men när jag går i taket, skäller på er läsare att ni inte kommenterar och att ni är fegisar, så är det absolut inte er två jag menar.
Inte de som slänger in en kommentar då och då heller så ta aldrig åt er. Jag menar de 100-tals läsare som alltid är anonyma de är fegisar och rätt trista som aldrig kommenterar.
De vill jag veta vilka de är, de är från de jag också vill ha kommentarer.

Men antagligen är det sådana som jag inte vill ska läsa min blogg eller som jag inte gillar. De är kanske rädda för en låsning av bloggen igen.
som sist blev det fyra månader. Kan bli så igen då jag vill veta vilka mina stadiga läsare är, jag vill veta vilka som bara hamnade här en gång av en slump.
Så en sista vädjan
skriv en kommentar.

Sen lovar jag er som är stadiga läsare och som jag känner till att ni givetvis ska få lösen om det blir aktuellt med en låsning.

Igår var jag jättetrött efter att vi vart och handlat. Somnade ifrån de sista tio minutrarna på Äntligen hemma. Vaknade när signaturen gick, gjorde mig i ordning såg Våra bästa år på snabbspolning :-) och dog igen. var vaken mellan 02.30-02.50 sen vaknade jag helt kl 06.15. Så 8 1/2 timmas sömn har jag sammanlagt fått inatt
.

Men jag känner mig risig, ont i skallen och snorig och hostar lite. Inte sjuk inte sjuk. Nästan Alla har ju haft den där förkylningen med ont i halsen och feber som många blivit sjukskrivna för, men då har man inte hosta vad jag vet iallafall, så hoppas det inte är någon annan skit nu.

Vi köpte färdig pizza till middag igår, kände inte alls för att stå och laga mat när vi kom hem med en massa kassar från City gross. Sen var det då tv som jag knappt orkade hålla ögonen öppna till.
Nu ska jag käka frukost och göra mig i ordning. Jag börjar nio idag så jag stänger alltså.

Ha en bra dag!

Kommentarer
Postat av: Marie

Jag börjar förstå vad du menar med "tjatet" om kommentarer. Det är ganska många som läser min blogg varje dag också och sällan nån som kommenterar, vilket då gör att jag inte alls vet vad folk tycker, vem som läser, varför de läser, om de återkommer eller bara läser en gång och försvinner osv... Har inte riktigt greppat det innan jag bloggade på riktigt.



På Lunarstorm såg man ju vem som läst - vill jag minnas. Det fanns fördelar med den sidan faktiskt även om den egentligen var för tonåringar ;)

2011-10-27 @ 21:25:29
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0