Idol!


132


Nu får det fasiken vara nog. Sitter lilla farmor och mormor hemma med telefonen så att tummarna glöder????
Ja Emils menar jag alltså. Men skicka ut den tondöve killen. Allt han gör allt han sjunger blir platt fall och ingen utstrålning eller charm har han heller. Ser ut som en liten rädd skolpojke som precis ska börja i första klass.


Sen var det en som glänste, resten låg på samma nivå, Robin stack ut lite bland dessa och gjorde raplåten bra, men han ska sjunga inte rapa.


Men fyra stycken var inte bra och där ibland Emil, sen Linni som tappade texten flera gånger, det hon klämde fram var bra men resten var uselt.




Andre ger mig ingenting men tydligen ger han små tjejerna något eftersom han är kvar.




Sen har vi katastrofen Amanda F som juryn höjde till skyarna?????? Som sabbade hela låten Det hon vill ha, hur kan man trasa sönder en så bra låt totalt?????



Vem glänste då? Amanda P vi fick gåshud både Sture och jag och hon berörde en ända in i hjärtat. En fullfärdig artist redan.

Tummen upp!



Sture och jag var nästan helt överens, han tyckte Amanda F var sådär och satte +, vi gör så att vi sätter bock för de vi tycker är dåliga eller urusla och + för de som är bra eller sådär.
Ni var många fega läsare igår så nu frågar jag er vad ni tyckte om ni såg Idol.
Vågar någon anta utmaningen och svara eller är ni alla fegisar.

Vi kan sjunga Fegisar är vi allihopa, allihopa, allihopa,  fegisar är vi allihopa, allihopa, du med och jag med, du med och jag med!!!!!!
Nu har jag annat för mig!

Kommentarer
Postat av: Marie

Tittar inte på Idol så jag har inget att säga om de som är med. Ha en fortsatt trevlig dag i städartagen...

2011-10-15 @ 08:47:15
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0