Dumt skrivet!

Jag satt hemma som en gamla kärring förra helgen. Så gamla kärringar sitter bara hemma på helgerna? Eller är man som en gammal kärring om man råkar sitta hemma på helgerna?
Sen när är man en gammal kärring? Vilken ålder har man då?
Dessa storbloggare som tjänar stora pengar på att blogga slänger ibland ur sig otroligt korkade saker, ogenomtänkta saker, har förutfattade meningar om andra personer.
Sitter man hemma är man som en gammal kärring.
Blir så arg när jag läser denna otroligt naiva mening. Omogna ord och...ja vad mer ska man säga.
Läs själv meningen HÄR


Brukar glida in i hennes blogg då och då. Tycker att det är en käck och driven tjej som verkar himla rar och mån om sina medmänniskor. Men idag fick jag en helt annan uppfattning av henne, en helt annan syn. Tänk att några ord kan ändra uppfattning om en människa.
Hon är säkert käck och driven och mån om sina medmänniskor som jag alltid tyckt, men med denna mening sjönk hon några snäpp i mina ögon.
Visst det är ett uttryck som man slänger ur sig. Men när man ska vara en förebild eller är en förebild för många, särskilt unga tjejer så bör man tänka på vad man skriver.
Detta var dumt skrivet så är det bara.


Vad säger ni läsare vad anser ni?
Jag väntar på era åsikter, vi kan ha en diskussion i kommentarsfältet om ni vill!

Tryck ned era åsikter på ert tangentbord, så sätt igång!

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

Enligt mitt tycke så kan man inte sätta en ålder på en "kärring". Kärring har ju inte med ålder att göra utan med kärlek. Från början är ju kärring ett vänligt ord. Men vi människor är ju som vi är och gör snälla ord till elaka.

2011-10-22 @ 14:52:55
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0