Bladder!



Snart ger jag upp om jag varje morgon ska vakna mellan strax före tre-halv fyra och sen inte kunna somna om. Inatt vaknade jag kl kvart i tre...inte fasiken somnade jag om inte. Somnade vid halv tio så drygt fem timmars sömn blev det för mig och det verkar min hjärna tycka är helt okey. Min inte jag, men inte min kropp, är urtrött nu!!!!!


Öppnar så jag slutar 15 idag, men då är det handling på gång, sen hinner man väl inte vila lång stund när man kommer hem, för då är det middag och sen tv. Skiter i den där jäklar tv:n och lägger mig istället.
Ja jag är gnällig med full rätt är jag det. Hoppas alla läsare fått sova.
Men ni som aldrig ger er till känna, aldrig lägger en kommentar, hoppas jag inte fått sova utan att ni är lika trötta som jag!!!!!
Fegisar!

Äh detta blir bara babbelskit och varför ska jag skriva vettiga saker då ni ändå inte kommenterar. Ni kan ju backa i bloggen och tala om vilken bröllops bild jag ska förstora, den ni tycker är finast. Frågan la jag in i helgen men ännu ingen kommentar trots flera 100 läsare...suck!

Kommentarer
Postat av: Anonym

Hej bästa Kerstin :) jätte fina bilder från bröllopet du får hälsa Teddy och Mari ifrån mig jag tycker den bästa bilden i den när hon e ifärg och Teddy i svart vit den var finast enligt mig ha en bra dag mvh jocke

2011-10-25 @ 07:49:54

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0