Söndag!

Åh vad Så mycket bättre var bra igår. Jag gillar verkligen Martin. men han har verkligen mindervärdighets komplex. Han ser de andra som stora artister och att lilla han ska få sina låtar tolkade av dessa. Han är ju själv världsartist. verkar vara en blyg och väldigt känslosam kille. Kanske inte blyg, men lite reserverad och tillbaka dragen kille. Vill egentligen vara rätt asnonym.
Nej go E-Type!

Nu dissar vi korvmojen i Blackan hädan efter. Sture skulle ha en fiskburgarmeny och en kebabmeny med både bröd och pommes. Han betalade men frågade varför det bara var en pommes. Om han ville ha en till så skulle ha betala 64 kronor till. Sture hade betalt 117 men det skulle bli 135 egentligen med det han beställt. Sture gav 120 kr och letade efter 15 kronor i plånboken då killen ger tillbaka 3 kronor och så får han då påsen.
Sture blev riktigt arg till slut men knäppisen stod på sig. Så Sture kom hem med en pommes och hade totalt tappat aptiten. Hans kebab var dessutom dränkt i stark tomatsås så att den knappt gick att äta. Min hade bara en massa sallad, ingen gurka och få lökbitar som knappt märktes och ytterst lite remouladsås.

De har sabbat vår berömda korvkiosk dit folk åker från hela stan för att äta. Polisen som kör i Västerort har det som sitt favorit ställe.
I 27 år har det varit bra sen Maria och hennes gubbe tog över, sen har det varit nya ägare som varit släkt med dem, men nu är det några som inte alls är lika bra...uselt. Nu är kiosken hotad, kommer att tappa kunder och särskilt stammisarna.

Nog!

Kolla in vad jag har! En whiskycheddar



Godaste osten som finns och den finns bara till jul.
Vi handlade lite till fåglarna också.



Dessa ska hänga i den fina vildapeln som vi bevarade. men som surgubben och hans kärring ansåg att vi skulle ta bort.
Kolla här då vad arboristen var särskilt förtjust i. Läs under en arborist kommer hit:




Vi behöver beskära, gallra och ta bort träd

Vi har en fin gård med många träd, både löv- och barrträd. För att träden ska må bra, behöver de beskäras och gallras, och vi behöver till och med ta bort två träd.

Ljusslingan lyser upp

Ett av träden (oxeln) har en ljusslinga som lyser under vinterhalvåret och skapar stämning. Ljusslingan behöver nu bytas ut.

En arborist kommer hit

Styrelsen har kontaktat en s.k. arborist (specialist på trädvård), främst för att beskära oxeln i samband med att vi sätter upp den nya ljusslingan. Arbo­risten tittade på hela gården inklusive baksidorna av husen, och råder oss att beskära, gallra och även ta bort träd.

Han konstaterade att vi har en väldigt fin och välskött gård, och var särskilt förtjust i att vi har bevarat den gamla vildapeln (vid port 21).

När kommer arboristen?

Han kommer i november, med start i vecka 46. Dagtid (06.30–18.00).

Vem är arboristen?

Arboristen heter Björn Löfstrand och kommer från Vivaldi AB.

 


 

Rätt åt besserwissern på gården. Vi var ju så dumma som bevarade trädet. Det skulle aldrig ta sig och borde sågas ned.

Kolla vad fint det vart med Julstjärnan i krukan som tomten sitter fast vid.



Tomten med julgodis



Min gulliga snögubbe




Tomteljus






Kommentarer
Postat av: Yvonne

Vad trist, grillen på torget som alltid varit bäst i stan! Dåliga ägare kan få en sådan att gå omkull.

Har något sådant tomteljus här också, köpt i Blackeberg en gång i tiden.

2011-11-27 @ 20:50:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0