Tidig Tisdags morgon

Tisdag och mår lite bättre i kroppen. Men näsan rinner som en läckande kran och mina ögon ser ut som små röda grisögon. Ingen vacker syn när jag tittade mig i spegeln kl fem imorse. Ja vi la oss efter halv åtta hos mig igår och jag sov innan nio. Så klart jag vaknar tidigt då.
Kl fem vaknade jag genomblöt, känner mig faktiskt ganska äcklig just nu. Ska duscha och byta lakan när jag orkar idag. Ska bli skönt att få känna sig lite fräschare, men det blir ju så här när man svettas ut sjukdomen efter att ha tagit tex en Ipren.

Känner inte för att titta på tv och inte för att läsa något. Städa här hemma skulle behövas, men jag är sjuk och har lovat mig själv att denna gång så ska jag ta det lugnt.
Fast jag har otroligt svårt för att blunda när jag ser dammet på bokhyllan i vardagsrummet, det är där det syns mest pga att den är i mahogny, på de vita bokhyllorna i båtrummet syns inte dammet på samma sätt.
Allt jag gjorde igår var att diska och torka av kaklet och göra rent spisen. Men Sture har varit hård denna gång och sagt åt mig på skarpen att jag ska ta det lugnt.
Och jag kände faktiskt av det igår att jag inte var bra efter att jag kört igenom köket.


Hur är ni läsare när ni är sjuka? kan ni ligga ned och verkligen ta det lugnt eller ser ni skiten i hemmet?

Kommentarer
Postat av: Marie

När jag är hemma för att jag är sjuk är jag nära nog döende och då ligger jag bara platt i soffan och tittar på tv på sin höjd... annars går jag i regel till jobbet (dumt nog).



SV: Det är inte samma man som under Lunarstormstiden. Efter drygt 11 år tillsammans bestämde vi oss för att gå skilda vägar, men ändå som goda vänner. Han jag är gift med nu träffade jag kort därefter, varit gifta i snart 3 år och han har varit rullstolsburen hela sitt liv, eller han gick med kryckor när han var mindre, men rullstolen ger honom mer frihet och gör att han rör sig snabbare, men han tar sig i och ur bilen själv, kör själv osv - och sköter allt det tråkiga hemma som disk, tvätt och sånt, så det är inget som egentligen påverkar något i förhållandet.



Det är okej att fråga - annars får man ju inget veta ;)

2011-11-01 @ 09:27:12
URL: http://minsmalavag.blogspot.com
Postat av: lotta

jag köpte cupcakes på hemköp dä kostade den 38 kr vad kostade den på citgross

2011-11-01 @ 16:02:31

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0