Idol och Robinson.

TACK ALLA FÖRÄLDRAR!!!!
Som tog bort telefonerna från era tonårsdöttrar igår.
Äntligen åkte Andre så himla skönt och igår var han näst sämst efter Moa. Moa rasade igenom sin låt och såg helt vilsen och malplacerad ut på scenen. Hon skulle stått bredvid Andre igår inte Amanda Persson som var bäst igår.
Amanda F var sämre igår mot vad hon brukade men tog igen med råge i slutet. Robin var inte fullt ut, mera känsta tack. Molly då jag hon klarade sig igen och var okey, men hon är så intetsägande, ingen karisma, hon strålar inte utan bara gapar på och ler. Men en underbar röst.

Igår röstade jag så här:

  1. Amanda P
  2. Robin
  3. Amanda F
  4. Molly
  5. Andre
  6. Moa
Så nästa gång är det Moa som bör åka då hon varit sämst flest gånger. Hon har briljerat en gång och det var förra veckan då hon sjöng sin egen låt.

Sen en sak till. Följde ni Robinson? Det gjorde jag och höll på Mats nästan sen första dagen han kom till ön. Han vann också och jag brukar ju ha rätt eller så kommer mina två. Gäller både Robinson och Idol.
Vem håller ni på i Idol och vem höll ni på i Robinson?
Jag håller på Amanda P och Robin, men tror att Amanda F som kör samma vecka ut och vecka in kommer att stå som segrare.

Nog om detta.

vad vi ska göra idag? Tvättstugan och storstädning. Jag har dammat hela lägenheten utom vardagsrummet det tar vi sist och tillsammans. Har dammat av alla prydnadssaker och diskat de som går att diska.
Ska ta ut de saker som går att duska från vardagsrummet nu och börja lite smått.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0