Väcktes abrupt!

Hade precis somnat till när posten damp ned i brevlådan...den innehöll både reklam och en tidning till mig där av dunken eller dunkarna.
Så himla typiskt vaknade jätte tidigt imorse och borde ha sovit en stund här på eftermiddagen. Men så blev det inte för nu kan jag inte somna om utan hamnade här istället.
Det börjar vända kan jag tala om för er...febern borta på eftermiddagen, hostan lossnar och jag är inte lika tung i huvudet längre. Tre dagar kvar att kurera mig helt frisk på.

Men jag vill åka till Nacka Strand i helgen gå längst vattnet, sen Saltsjöbaden och Solsidan promenera vid vatten ta fina bilder och filmer bla på Saltsjöbadens egna Grand hotell
.
Vi tar ju bilen så den orkar man väll sitta i sen gå en liten snutt längst vattnet det ska man väll orka med?
Kanske imorgon om inte Sture jobbar...han är ju urtagen i Blockad läs mer HÄR och på sopgubbarnas egna sida på Facebook jätte intressant att få se bilder bla på deras äckliga vardag.
Jag vet hur dom har det efter att Sture jobbat som sopgubbe i flera år, ett rent helvette och de sliter ut kroppen alldeles för tidigt.

Ja jag vet att jag är hemma och sjuk, men det är en väldig skillnad på att arbeta och ta en liten biltur då man får vila när man vill eller åka hem igen.
Får se om jag orkar imorgon annars blir det i helgen, vill inte över anstränga mig för tidigt för frisk är jag ännu inte.



Kommentarer
Postat av: FATMA | underhållning

Vad tycker du om dator halsbandet, hiss eller diss? :)

Postat av: Daisy

Hmm... verkar som om cybermonstret tuggat i sig koden för inte kom den fram till mig inte...

2011-05-12 @ 22:39:33
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0