Tisdag!

Svar på kommentar: Nybygge blir det alltid dyrt att bo i och vad vi hört ska det bli bostadsrätter inte nog att de omförhandlar hus efter hus i Blackeberg från hyresrätter till bostadsrätter. Nu ska de bygga fler också, blir det hyres om vi fått fel info så kommer de att bli svindyra att bo i det är ju all nyproduktion, skulle räkna med att tvåorna skulle ligga på  mellan 6500-7000/månad ja tom kanske mer och vem fasiken har råd med det tror sonen betalade drygt 7000 för sin tvåa i ett Nybygge i Hammarby sjöstad.
Blir både och hittade detta info på nätet:

Obs infon kommer efter bilden på Ljunglöfska slottet


detta är det vackra Blackebergs sjukhusområdes underbara park
Längst bort ungefär i mitten ser ni redan hur de huggit ned och förstört en underbar äng med fruktträd sen närmast hitåt ser nu hur det är glesare i skogen allt ska bort där omkring för nya knäppa hus. Ser ni det runda huset i mitten gå rakt åt vänster nedför den lilla Ängen så ligger detta Ljunglöfsska slottet Hotell Gyllene Knorren i Julas.







På uppdrag åt Stena fastigheter ska Besqab uppföra 355 nya lägenheter i den natursköna idyllen kring Ljunglöfska slottet. Det blir blandade upplåtelse former, både hyresrätter och bostadsrätter. Totalt blir det 19 stycken nya huskroppar utspridda i fem olika kvarter. Bostadshusen är 4-5 våningar och byggs med prefabricerade betongstommar. Markstart var sommaren 2010 och husen börjar byggas i mars 2011. Första inflyttning sker i december 2011 och den sista inflyttningen i november 2013. Besqab har ansvar för projektering, myndighetskontakter, kalkyl, inköp och produktion.

Parallellt med nybyggnationen skall Besqab bygga om 5 stycken hus som tidigare varit sjukhusbyggnader till lägenheter.



Ängbypark - 350 lägenheter färdiga under hösten 2011

 

 

Stena Fastigheter planerar för 350 lägenheter i vackra Ängby Park i tre- och fyravåningshus. Alla lägenheter, i storlekarna 1-4 rum och kök, kommer att ha en härlig balkong eller uteplats.

 

Området ligger naturskönt i parkmiljö med omedelbar närhet till Mälaren. Närmsta granne är hotell- och konferensanläggning Ljungslöfska slottet. Inom gång- och cykelavstånd finns två badplatser, Ängbybadet och Kanaanbadet. Hitta till området via Eniro.se >>

 

Bra kommunikationer

Närmaste tunnelbanestation är Blackeberg, gröna linjen, som du når på tio minuters promenad eller några minuters busstur till Islandstorget. Tunnelbanan tar dig sedan till T-centralen på bara 20 minuter, eller till Vällingby centrum på fem minuter.

 

Uthyrning under hösten 2011

Uthyrning av lägenheterna kommer att starta under hösten 2011 med första inflyttning årsskiftet 2011/2012. Stena Fastigheter har inget kösystem. 50 procent av lägenheterna förmedlas via vår webbplats och 50 procent med hjälp av Stockholm Stads Bostadsförmedling. Här på vår webbplats kommer du att hitta mer detaljerad information om lägenheterna och uthyrningsprocessen under sommaren och hösten 2011.

 

Gör mig rasande att förstår den vackra parken med ett så stort bostadsbygge och de fina natirstigarna som är promenadsstråk för mängder av människor.

 



 

 

En fråga är det för tidigt för Häng lobelia på balkongen? Det har inte varit minus ute och så är det enbart två st i en kruka av sex lobelior som ser väldigt hängiga ut. Sture får köpa 4 nya idag för jag ska fylla ut för två i krukorna var för lite så tre blir bra.

Vi köpte nya krukor i år finns som längre lådor också men vi tyckte de runda var bra och satte fem blommor i varje för lite sex blir alldeles lagom se här:

De sitter på var sin sida om räcket och sen finns det en flärp längs ned som man ankrar lätt fast runt om tvär pinne som av då naturliga själ inte ni kan se.
Fiffiga runda krukor va? 99 kr på plantagen lådorna som då är dubbelt så stora och rektangulära kostar 199 kr st.
De sitter säkert ingen risk att de faller ned inte.







Räddisor ska komma upp här sedan





Sallad ska komma upp här



Försök att få en helhetsbild...nja nästan allt.



Snart sjöutsikt



ha ha plaskdammen fylls inom ett par veckor.

Nu till hur jag mår. Jo vaknade med en potatis i halsen imorse kändes det som. Jättetjock i halsen och feber. Har legat och tagit det lugnt tills nu då jag satte mig vid datorn en stund. Sen ska jag äta frukost och diska.
Så vi höres senare.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0