Rosa inlägg!

Jag vet att jag kanske inte är så rolig idag med mitt bloggande. Men jag har haft huvudvärk hela dagen och legat i sängen och glott på dvd eller sovit. Nu känner jag mig lite bättre. Ska fortsätta med soffläge så jag fortsätter att vara tråkig. Tack Marie att du vill leta fram lite sådana recept till mig. Finns kokboken att köpa hängde inte riktigt med i vad du skrev eller var det damer du kände?

Kommentarer
Postat av: Marie

Den fanns att beställa för 80:- från om det var Landskrona kommuns äldreomsorg eller nåt liknande, men det är ett par år sen jag köpte den så jag är osäker på om den fortfarande finns till försäljning, men jag skulle ju kunna ta kopior och skicka till dig om du vill... Det är ingen tjock bok, utan ett ringinbundet häfte med typ 30 recept eller nåt. Om du vill ha kopior (svartvitt blir det i så fall) så släng iväg ett mail till mig så kommer den på posten, bara jag hittar den. Jag TROR jag vet var den ligger ;)

2011-05-11 @ 13:55:25
Postat av: Daisy

Hur ändrade du textfärgen? Jag kan bara ändra i hela bloggen på en gång.



Sv - Ingen aning om hur många barn och personal det är på grabbens avdelning. Men jag är glad att barnen får möjlighet att komma till badhuset även med dagis med tanke på att vi ju ändå bor i en kuststad. Det tar barnen mindre än 3 minuter att ta sig till vattnet från vår tomt. Sen i förskoleklass och uppåt så går barnen till badhuset varannan vecka.

2011-05-11 @ 14:27:18
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0