Nu verkar blogg.se fungera!

Nu verkar det som om de fixat blogg. Skönt och testen med det tidsinställda inlägget fungerade. Knäppt att Blogg.se inte ens svarat på kommentarer, mail eller lagt ut info på första sidan om vad det var som var fel. Ska till läkaren om en timme inne på Sveavägen suck att man ska behöva åka till stan med feber och ont i kroppen. Hostade som attan inatt och fick upp en massa segt slem, sen har jag fått prickar i ansiktet, antagligen virus prickar så jag hoppas att det försvinner sen för de kliar lite också.
Usch känner inte alls för att sitta på T-banan in till stan, men det är bara att bita ihop, sen måste jag ringa tillbaka till jobbet efter läkarbesöket och tala om när jag tänkas kan vara tillbaka...suck. Som det känns nu kan jag inte alls svara på det...Onsdag kanske eller Torsdags men vad vet jag???


Mina samtal idag

  1. 06.45 imorse samtal till jobbet
  2. 09.00 samtal till läkaren
  3. 09.10 samtal till chefen för att tala om att jag är sjuk hennes påfund sen 1 Januari och det gäller alla som är sjuka att man ska ringa henne första dagen
  4. samtal till jobbet efter att jag kommit hem kanske vid 14.30-15.00
Vill bara lägga mig i soffan och sova en stund. Tog två Alvedon för ca 15 minuter sen för annars orkar jag inte åka in till stan. Jag fryser också i denna härliga sommarvärme det säger ju allt.
Höres när jagkommer hem om jag orkar.



Kommentarer
Postat av: Daisy

Men... finns det verkligen ingen läkare närmare dig? :-O



Krya på dig!

2011-05-09 @ 22:32:09
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0