Allt är sant!

En blogg är som en öppen dagbok. Därför undanhåller iallafall jag vissa saker som jag inte vill lägga ut offentligt. Men det är jag säkert inte ensam om. Men en sak är säker att det jag skriver om är sant inga lögner eller påhittade historier.
Finns säkert bloggare som öppnar hela sitt liv och inte döljer någonting och det finns säkert bloggare som förskönar verkligheten, eller ljuger rakt upp och ned.
Men jag är ingen lögnare så det som står i bloggen är sant.
Sen att jag inte delar med mig av hela mitt liv det är något som jag valt att inte göra, men det gör mig inte till lögnare eller något annat heller för den delen.


Jag vill poängtera detta pga fler anledningar, bla alla de skvallerbloggar som finns som hänger ut andra bloggarna och säger att de far med osanning, sen de kommentarer som jag läst i andra bloggar där folk tex skriver:
Varför skrev du inte ditt och datt, jag såg dig igår, varför undanhåller du det där, men så var det väll inte du ljuger etc etc etc.

Jag vet att det jag skriver är sant, så min blogg inte är någon försköning av verkligheten bara för att jag inte skriver allt.
Bara en liten tanke som jag kände att jag måste skriva in i bloggen.
Vet inte vad alla ni läsare tänker när ni läser min blogg så jag vill lägga ut hur det verkligen ligger till.


Nu ska jag ta en dusch sen ska jag kolla på någon film tillsammans med min älskling.

Kommentarer
Postat av: Daisy

Du får gärna gilla kungen och allt det dära. Men jag gör det inte och här får vi nog helt enkellt komma överens om att vi inte är överens.

2011-06-19 @ 14:04:19
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0