Så här är det bara!

Men jösses jag är väll fenomenal!
varför gick jag upp 05.20 och sätter mig här istället för att försöka somna om till en dvd?
Ja det kan man undra? Jag är väll korkad eller något, skulle jag jobba så försöker man sova så länge som helst men är man hemma,semester eller sjuk ja då är man en idiot och uppe tom innan

Jag undrar bara varför, ligg i sängen, titta på en massa  gör det du aldrig hinner med annars!
Men nej då lockar och jag ska inte sitta länge jag ska bara kolla det och sen det och så måste jag bara kolla det. Snabbt rasar en timme förbi och jag sitter fortfarande här och nu knappar jag på något meningslöst inlägg.


Ett inlägg som är till några väl utvalda läsare, tack vare att när bloggen var öppen så hade jag många läsare som inte ville ge sig till känna.
Kommer öppna bloggen igen, men inte nu för tillfället och då kommer jag att kräva av folk att skriva någon form av kommentar att de läser bloggen.
Vill inte ha en till Börje eller A-M i min blogg, människor som enbart letar på andras bloggar eller letar efter fel på andra människor, som själva är människor med ett tråkigt liv, som de måste krydda genom att gnälla på andra.


Kommer även att lämna mitt utanför bloggen iallafall det mest ingående sakerna om jobbet, kanske jag kommer att skriva idag tog vi en promenad, idag var vi i parken, idag var många idag var det en rolig dag, idag var en jobbig dag sen får det vara bra.
För vissa tyckte inte alls om att jag skrev mina personliga åsikter angående föräldrar som tex inte vill, skötsel uppifrån etc. så får man inte skriva, så får man inte tycka för då ska man nog byta jobb.

min blogg ska inte få några negativa gnäll kommentarer.

Den ska ge människor något positivt, något så de kommer tillbaka gång på gång för att de gillar min blogg inte för att leta efter fel.





Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0