MORRON!

Har väldigt bråttom just nu då jag inte kom upp ur sängen pga att jag sovit uruselt i slutet av natten. Tur att man slutar 14 idag så man kan gå hem och vila en stund.
La oss vid 21 igår efter att ha sett halv åtta hos mig och familjen annorlunda, såg lite på en gammal Beck sen dog jag innan kl 22 var jätte trött igår...som vanligt!


Kommentarer
Postat av: Familjeliv - med Maskrosmor

Min tolkning:



Hemlös - Man har inget man själv kan räkna som sitt hem. Man har tak över huvudet men inget man känner sig hemma vid. Det kan vara tex att man bor inneboende, lånat ett boende, bor på pensionat eller kanske ett behandlingshem eller i vissa fall i en stuga på en camping under en längre tid. Kort sagt provisoriska boenden där man ej känner sig rotad och hemma. (Jag har egna erfarenheter av det)



Bostadslös - Man har ingen folkskrivningsadress, ej tak över huvudet. Sover en natt här och en natt där. Kanske bor på behandlingshem efter att ha blivit av med det hem man haft. (Jag har erfarenheter av det med)

2011-01-11 @ 13:24:06
URL: http://maskrosmor.blogg.se/
Postat av: Familjeliv - med Maskrosmor

sv - Haha, men nu är ju dudu och jag är jag liksom. Vore ju knäoppt om du vore jag och jag vore du, då skulle du va gift med Fredrik och jag med Sture... Yeck, hemska tanke...

2011-01-11 @ 15:41:37
URL: http://maskrosmorsfamiljeliv.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0