magneter!

Svar på kommentar:
Stämmer Yvonne att det var planen för klubbor men på helgerna kunde vi utan klubbor också åka där innan klubbgänget kom sen fick man åka på egen risk. Under skoltid och gympan delades det upp. När mina barn var små då var bara klubbisen spolad då fick båda åka där men var det mycket små barn fick föräldrarna säga till om det gick för vilt till. Sen spolade parkleken sin basketplan för enbart skridskoåkande barn...inga klubbor var tillåtna.


Tack mamma för de fina magneterna som är gjord på fotomagnet papper kolla in:












Hur jag mår? Svar för jävligt, vaknade nyss med 38,8 det högsta hittills igår 17.00 hade jag 38,6. Kanske var det högre vid 03 inatt när jag tog en ipren kollade aldrig febern då pga att jag frös så mycket.
Tack Sture för att du finns, lägger kalla trasor på pannan på mig bäddar min säng när den blir alldeles för skrynklig och blöt av svett då febern går ut med Ipren. Gör smörgåsar åt mig, gör läsk i massor och köpte geléhallon åt mig igår
.
Konstigt nog är det just geléhallon jag vill ha vid högfeber, fick en jätte stor påse.
Nu ska jag tvätta mig och byta kläder sen ska jag öppna en ny dricka.

Kommentarer
Postat av: Maskrosmor

sv - Hittills har inget jag köpt på Cellbes vare sig krymt eller ändrat passform. Så jag är rätt nöjd med kläderna därifrån eftersom de sitter bra och är i bra prisklass. Håller dessutom längre än andra kläder med har jag upptäckt. På Lindex mfl så kan jag inte ha storlekarna då deras byxor går max till 54, med få undantag som går till 56. Men även de e trånga.

2011-01-16 @ 11:06:10
URL: http://maskrosmor.blogg.se/
Postat av: Yvonne

Ja men då minns jag rätt, men det skulle väl sparas in på pengar så därför tog de väl bort ena. För det var ju väldigt många planer med is spolade i Blackeberg på vintrarna på 60- och 70-talen. Finns kälken kvar vid parkleken? Den som satt i en stock och som gick runt runt på isen?

2011-01-16 @ 16:08:14

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0