Torsdag!



Godmorgon nu är det Torsdag!

Nu är det sista APT avklarat för i år. Vi fick kycklingpaj att äta och en jätte god kryddstark tårta till efterrätt. Botten ren choklad, över som krämen på mandeltårtan och dekoration riven choklad och lingon. Smaken kryddig pepparkaka. Supergod var den.


Kom hem rätt trött och såg Bonde söker fru, verkar som om alla hittade någon i år. Lustigt det har väl aldrig hänt förr.
Sen skulle jag då se på video!!!!!!!
Då är det fel på Videon (VHS), i förrgår trodde vi det var bandet men det är videon. Det spelas in men går inte att se för bilden är alldeles svajig som om bilden dras från flera håll så att den gungar liksom. Men vad fasiken är det nu för fel då!!!!!!!
Har inte sett Våra bästa år på två dagar nu som jag följt i 13 år...suck. Någon som kan ge svar av alla mina läsare på vad det kan vara?
Sture ska försöka fixa den idag och kolla inställningar och så...men kanske hjälp behövs...kan någon hjälpa till då?

Nej tänk va vi ha ringen inspelningsbar digitalbox och jag vägrar betala för en sådan när vi enbart spelar in Våra bästa år och någon enstaka gång något annat.
Nej det var bättre förr, då inte allt skulle vara så tillkrånglat.
Kanske är jag tjurig och omodern, men jag har fått nog av alla apparater man tvingas köpa och koppla in för att kunna se på tv eller tillvalet basutbudet. Sen ska man betala tv licens också...nej vad trött jag blir!!!!
Nu ska jag käka frukost!

Min sötis!




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0