MÅNDAG!

Måndag! Suck vart tog helgen vägen? Man hinner inte vila upp sig inför kommande arbetsvecka. Denna vecka är inge rolig då det är APT på Onsdag och så stänger jag på Fredag. Tycker att det är flera sena kvällar varje vecka numera.
Sture ska på middag med jobbet på Fredag så då får man ta sig hem kommunalt från jobbet. Inget kul att göra det en Fredag kväll då det är rätt stökigt på kvällarna här där jag jobbar. Sen är det final i Idol som man får sitta själv och glo på.
Nej men stackars er att lyssna på mitt gnäll. Men tyvärr så är det så här jag k'änner denna mörka trista morgon.


Bilder från i Lördags mamma dåliga som bra maila dem till mig. Sen vart var ni igår kväll? Ringde fram till kl 19.30, sen började vi kolla på tv. Det var väl på dagen ni skulle till syrran?

Inga kommentarer från inläggen om resor du måste göra innan du dör. Ni är så tråkiga, varför kan ni inte bara slänga in lite kommentarer?
Ibland känns det som om man sitter här och knappar in tydliga kommentars inlägg helt i onödan. Snälla ta inte åt er ni som brukar slänga in kommentarer då och då, men ni som aldrig gör det och läser jämt och ständigt. Kommentera, kan vara kul att få veta vilka resemål ni saknade och varför.
Vet att detta är tjatigt men så länge ni ignorerar min vädjan och fortsätter att läsa så kommer jag att tjata då och då. Ert eget fel faktiskt.

Ska nu äta frukost och läsa DN, sen är det dags att bege sig iväg till jobbet igen.

Kommentarer
Postat av: M

Jag orkade faktiskt inte läsa igenom inläggen om platserna man måste besöka innan man dör. Det var ju mer "monument du måste se" än ställen såg det ut som på bilderna när jag snabbt ögnade igenom vad jag missat under helgen. Tycker det är roligare att läsa sånt folk skriver själva än artiklar från tidningar eller andra sidor - men det är jag det.



En stad alla borde besöka är London, där jag själv varit 20 gånger och snart åker till igen. Paris var inte så fantastiskt tyckte jag... sen gillar jag små söta ställen/byar/städer som ligger mitt ute i ingenstans i Europa och Sverige och som turister aldrig hittar till normalt sett...

2011-12-05 @ 09:44:16
URL: http://minsmalavag.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0