God middag igår
Landgången var jättegod.
Bit för bit
Räkor liggandes på ägg och majonäs
lax
Julskinka med stark senap
Köttbullar med rödbetssallad
Idag har jag kokat Fudge som vart en aning för hårda trotts att jag inte ens lät tempen gå till 120 utan enbart 110 grader. Har även gjort lakritskola som nu står och svalnar men verkar bli för mjuk. Ska skära upp den snart och doppa den i mörk choklad och strö havsflingsalt över.
När allt är klart så kommer det bilder.
Bit för bit
Räkor liggandes på ägg och majonäs
lax
Julskinka med stark senap
Köttbullar med rödbetssallad
Idag har jag kokat Fudge som vart en aning för hårda trotts att jag inte ens lät tempen gå till 120 utan enbart 110 grader. Har även gjort lakritskola som nu står och svalnar men verkar bli för mjuk. Ska skära upp den snart och doppa den i mörk choklad och strö havsflingsalt över.
När allt är klart så kommer det bilder.
Kommentarer
Trackback