Fullt ös här hemma.

Har ni saknat mig idag? Jag vet att jag är sent inne, brukar ju sitta här betydligt tidigare på Lördagar. Men har haft lite att pyssla med. Har dammat allt här hemma och så här jag pysslat med detta.







Dukat, dekorerat och gjort placeringskort.

Satt fram lite av efterrätten







Sen måste man alltid ha lite godis att bjuda på:



Vad säger ni om igår då?
En låt att glänsa i. Robin fick något han aldrig gjort men som juryn var säkra att han skulle glänsa i...hm. Glänste det gjorde han verkligen, han var klart bäst igår.
Men Amanda vad fick hon? Hon gör allt till sitt eget, skrikigt och gällt är det alltid. Vad får hon då? En skrikig låt där man ska skrika och vara gäll i.

Hon har inte blivit bredare musikmässigt tycker jag pga att hon alltid gör samma sak. Hon har inte utvecklats helt enkelt. Moa var bra igår men lite mer rörelser skulle inte skada. Men hon framförde två låtar med en massa känsla som hon förmedlade till alla som såg henne.
Amanda skulle ha åkt igår trots att hon framförde sitt bra. Men Robin var bäst sen kom Moa.
Nu håller vi tummarna för att Robin står som segrare på Fredag!

Kommentarer
Postat av: Celine Naminah

sv - Alltså, barnens fritidstider skall fyllas i på webben vecka för vecka. Inte bara "standarstiderna" utan även avvikelser som när de behöver gå längre/kortare ngn dag etc skall fyllas i via webben. men helt plötsligt vill de ha papperslappp med tider för julledigheten men samtidigt via webben... Duuuuumt!!

2011-12-03 @ 10:36:09
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0