Inget att göra.



Nu stack Sture ned på gården för att vattna under borden och runt om. Jocke skulle hjälpa honom att flytta borden. Lite svårt att vattna på kvällen då grannar och vi oftast sitter i mitten vid det långa bordet.

Han har verkligen hittat sin plats Sture. Men gör man det tillsammans med rätt grannar är det roligt att jobba med vattning, städning i ordning görande av boulebanan etc.
Man måste ha roligt även när man jobbar med gården och kan man inte ha roligt tillsammans då det enbart är gnäll och gnabb från ena hållet så låter man hellre bli att göra något på gården.
Så enkelt är det bara, inte bara jag eller vi som tycker. Tror de flesta håller med oavsett om det gäller vår gård eller andras eller överhuvudtaget i livet
. Glädje ökar arbetslusten och god kamratskap likaså.

Jag själv vet inte riktigt vad jag ska hitta på. Har vattnat blommorna, har sopat golven av samma anledning som igår. Känner inte för att läsa eller se på film.
Nepp inte för att baka heller.
Vad fasiken ska man då hitta på?
Sova borde jag göra då jag hade jättesvårt för att somna igår, somnade först kl 02, det kröp i benen, det kliade på ryggen, jag hade ont i ryggen, jag var törstig, hungrig, behövde gå på toa, det var varmt mm mm mm.
Sen vaknade jag till på köpet 6.30 och kunde inte somna om.



Det här med min sömn blir en följetong i bloggen.
Följ hur Kerstin sover och läs det spännande slutet :-)
Slutet lyder hon somnade inte alls, hon sover inte längre. Medicinskt under kvinnan som inte behöver sova :-).
Nej nu räcker det med dravel.



Sture var så snäll innan han gick ned så han masserade min onda rygg och mina lår det stårlar nedåt i dom men det är inte Ischias.
Varmt är det idag med och det är redan 24 +ute och kl är bara 11.



Ha en fortsatt bra dag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0