Torsdag!

Teddy var över igår för att hämta cd skivan från bröllopet. Dom hade haft det jättebra. Fått en heldagsutflykt med allt inkluderat som mat och dryck gratis. Det var en utflyktsfirma som ville ha dem i sin broschyr för att de var så söta tillsammans som par. Jag tror det var något sånt. Firman kom från Frankrike. Så de blev modeller med allt inkluderat en dag. Och får göra reklam för deras utflykter i deras broschyr och vara med på bild. Sen har de simmat med delfiner. De bodde på hotell inte bungalow som jag tidigare skrev, men framför deras balkong fanns bara stranden sen kom vattnet så på stranden bodde de iallafall. Det var 4+ hotell med allt inkluderat och tydligen supermat.
Hotellchefen blev väldigt förtjusta i dem så tror det var sista kvällen fick de gå in i en svit och ut på tillhörande takterrass under bar himmel där det fanns en säng som han sa att de fick ligga och titta på stjärnorna i.

Idag ska de ner till landet och även Kolmårdens djurpark. Sen var det kräftskivor, och födelsedagar. Tyckte de kunde komma hit någon kväll på en helg och käka och umgås lite, sen sitta en stund på gården om sommaren håller sig kvar.
Väldigt upptagna de är hela tiden.
Men de kanske kan om de försöker klämma in lilla mig som bara är mamma och svärmor :-).

Vad jag ska göra idag? Ingenting mer än att diska och slappa, läsa min bok, kika på dvd och bara ta det lugnt. Det är vad jag ska göra idag.
Om det blir några filmer. Det tror jag inte ni bjöds ju på flera igår, barnsjud, regnväder, dockor och Tintin bilar. Men en gammal film får ni se ni som sett den får titta igen ni som inte sett den får se Teddy och Marie dansa bröllopsdansen.




Ursäkta att ni fick vänta. Har just gråtit mig igenom filmen, jag vet inte vilken gång i ordningen.
Ni måste se hela för de kommer rök i slutet och fler ned på dansgolvet. Först ut efter brudparet är Teddys bestman Ramirez
och en av Toast madammerna inte min dotter då utan Mickan. Sen kommer mitt ex och brudens mor och så min röst tydligt och klart att jag inte dansar när brudens far bjuder upp mig. Nej det där med att dansa har jag aldrig riktigt förstått mig på och aldrig lärt mig.







Nu väntar jag bara på att Teddy ska lägga upp bilderna från Mauritius. Jag lovar att jag kommer att visa några dock inte alla 500 som de tagit om han ens själv orkar att lägga upp så många.

Jo några bilder på förlovningen i Eiffeltornet 6 December 2009 måste jag bjuda på också.







Kommentarer
Postat av: Celine - En Aspergare i mängden

låter som om de haft det riktigt härligt. Fina kort också. Tyvärr kan jag inte se filmen, högtalarna på datorn fungerar inte och var lurarn< är vet jag inte just nu. :-/

2011-08-11 @ 17:07:37
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0