Tisdag!

Nu sitter man här tidigt igen. men idag öppnar jag kl 6.30 så om 40 minuter ska jag bege mig iväg.

Ska föröka anta utmaningen av årtalet 1979.

Jag var då 14 år gick i åttonde klass och hatade skolan. Denna höst var det en kampanj som hette No smoking generation. Vi tågade med egna banderoller från Kungsträdgården till Skansen där vi kom in gratis det var tusentals åttonde klassar som genom förde denna kampanj. På Skansen bjöds vi på mat och dricka och en massa uppträdande som sen gjorde uppehåll vid tre för att alla ungdomar skulle kunna åka hem och äta middag. På kvällen med de diverse bråk med min mor fick jag denna vardagskväll tillsammans med mina klasskamrater åka tillbaka til Skansen för fortsatt uppträdande bla Jerry Williams.
Mamma tyckte jag var för liten att åka dit själv på kvällen, men minns att min pappa då hoppade in så till slut fick jag åka. Var nog hemma vid tio som senast.
Sen kan vi ju dra en massa annat men det är en del av detta år som jag minns.

Känner mig trött idag trots att jag sovit bra i två nätter, inte vaknat och inte kunnat somna om. Men man blir ju trött av att bara tänka på hur lång och seg denna dag kommer att bli. Öppna och sen vara kvar tills kl blir sju. Blä suck och stön.
Vad gör ni alla läsare idag då? Jobbar semester, shopar...nyfiken. Berätta i kommentarsfältet.


Kommentarer
Postat av: Celine - En Aspergare i mängden

Spännande att läsa om 1979 genom dina minnen. =)

2011-08-16 @ 22:23:44
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0