Onsdag!

Godmorgon!
Redan Onsdag, veckan rasar fram i full fart. Trotts litet barn antal så har denna vecka gjort mig ganska seg. Mycket prat i mindre grupper pga nya avdelningar och ny personal, APT igår kväll och så turen till vår gamla nyrenoverade och utbyggda förskola.
Mycket nytt att ta in och att starta på ett sådant sätt gör en helt kokt i huvudet.

Mina läsare ökar och ökar men kommentarerna är det uselt med, ni är urkassa. Jag vill veta vart alla nyingar kommer ifrån och varför ni läser bloggen. Ni som nu vet med er att ni inte tillhör den skaran som jag redan känner till släng in en kommentar. Vad är bra med bloggen, vad är dåligt, vad ska jag ha mer eller mindre av, hur hittade ni hit etc.
Ni gamlingar får givetvis jättegärna kommentera.
Sen släkten är värst eller kanske man ska säga sämst med att kommentera.


Idag stänger jag och börjar då först kl 8.30 så snart ska jag äta frukost, har precis klivit ur duschen.

En liten fråga: Jag köper alltid mina färgpatroner genom Inc club och har alltid köpt samma. Sist jag beställde har de ersätt 3-färgpatronen 5 ml med en på 17 ml. Flera gånger stod det när jag satte in den att den var satt fel. Jag rengjorde efter vad som stog i hjälpguiden och den satt där den skulle. När jag skulle dra ut kort stod det åter igen att den var fel satt, men korten kom ut, mörka och svaga i färg. Vad fasiken är felet?
Ska jag kontakta Inc club eller vad ska jag göra?

Nä nu har jag babblat klart och ska äta frukost annars kommer jag för sen till jobbet.
För korten måste man nu ljusa upp och färgen är urtrist.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0