Mina dockor.

Kommer inte in på Youtube pga cockies. Har gjort som det står men ingen fungerar så jag får logga in på Stures sida för att kunna lägga upp filmer. Suck.
Så fort jag trycker på logga in på Youtube kommer en dum Google sida upp som tjafsar om cokies så här blev det efter att det krånglade imorse med att ladda upp filmen.
Men här är mina dockor.



Kommentarer
Postat av: Celine - En Aspergare i mängden

Tack för titten. Vilken härlig röst du har och otroligt vad dockor. Har nog inte sett så många dockor och så många olika sorter på samma ställe någon gång tidigare. Själv har jag bara en docka, med sverigedräkt och den står på jäntas rum. =)



Såg att du hade massa fina bilar också. SAmlar på det med förstår jag? Sen undrar jag en sak till, hur får ni plats sjä'lva bland alla fina prydnadssaker?

2011-08-10 @ 15:25:50
URL: http://phangtazia.blogg.se/
Postat av: Marie

Herregud! va mycket dockor, prydnadssaker och sånt ni har!! Tur att vi alla är olika för det skulle driva mig till vansinne att ha allt det där ;) Är inte så förtjust i dockor heller... bilarna är okej, men för min del skulle jag vara nöjd med typ en eller två. Jag har två antika dockor, en nalle som jag hade när jag var liten och en nalle som jag köpt i vuxen ålder, fler än så kommer inte in här. Men, vi är alla olika och samlar på olika saker.

2011-08-10 @ 22:08:44

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0