Busk rensning!

Vill bara säga att nu är jag helt kokt i huvudet. Sture gick ned på gården 9.30 för att ta bort resten av buskarna i vårt gigantiska fula busksnår utanför vår port. Strax efter tio går jag ned med kaffe till min älskling. Sen hjälper jag till med att kratta ta bort mossa och rötter. Vi kom upp för en kvart sen. Imorgon är det bara stubbarna och vända jorden och kratta fint som är kvar.

Jag är sur pga att jag inte tog en före bild men bilden jag kommer att lägga in senare eller imorgon visar hur stor plätten är och det stod säkert ett 15-tal olika buskar som var högre än mina 168 1/2 cm där, massa gammalt skräp och löv fanns under.

Vad som ska göras här vet vi inte men vi ska prata med styrelsen om en häck vid staketet och sen sätta lite rabatter till våren, kanske lägga ned tulpanlökar när vi höststädar.
Nej vi får inte betalt för detta arbete som Sture gjort men vi har valt detta själva så det blir fint i vår hörna också.


Vår gård är så fin varför ska det se så skräpigt ut i denna hörna?
Har bara fått positiva kommentarer både från styrelsen och andra som bor på vår gård. En har varit negativ och undrade om vi frågat om lov och ansåg att lite skydd måste det ju vara. Men skitbuskar som var nästan döda i rotsystemet är inget att spara på. Vi sparade vildäppelträdet i mitten det får räcka.
Är så stolt över min älskling som gjort detta jobb som tagit sammanlagt 7 timmar arbete.

Men titta min yngsta dotter utanför vår port för några år sen 2005 var det.. Ser ni buskarna bakom de var lika höga nu om inte högre och de är buske den höga längst bak också, men ni ser bara en bråkdel av buskarna. Efterbild senare som sagt.:


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0