Blandad kompott igen!

SNÄLLA SÖTA RARA GLÖM INTE ATT SLÄNG IN EN KOMMENTAR!

Igår åt vi först lite kasslersallad sen vart det Västerbottenpaj för hela slanten. Ser smarrigt ut va?




Vi gick sen ned på gården och det var så kvavt så jag var helt säker på att det skulle börja åska för himlen såg ut så här.
Det var mörkare i verkligheten än vad det är på bilderna.






Men åskan kom aldrig men däremot kom ett svagt strilande regn som sen åter igen övergick till solsken. Men luften vart mycket härligare så vi satt ute tills kl var närmare nio.
Sture är hemma idag pga att han känner sig risig, inte skött sin hostmedicin och slarvat med sin förkylning vilket inte jag gjorde och nu är jag bra.

Äta rätt, dricka mycket, dricka varmt och sköta hostmedicinen!
Sen har jag sovit bra inatt somnade före 23 kanske 22.40 eller 22.45 någonstans där och vaknade exakt kl 07...8 timmars sömn hurra vad jag är duktig.


Nu måste jag berätta om mitt bokläsande. Sture kom hem igår med ett paket från Bokus kl 12.30 som bla innehöll Carolines Engvalls bok Skamfläck, ni vet hon som skrivit 14 år till salu.
Kl 16.45 var den utläst, jag kunde inte släppa den. Den gav magknip och man känner verkligen hur barnen i boken mår.
Tycker ni ska läsa båda böckerna som finns HÄR


Gå även in och läs Carolines blogg. Läs även Paulinas blogg, jobbar på Novahuset och info om henne som finns på bloggen är:

Mitt Hopp

Det som man ibland bara tror händer andra, hände mig. Det som jag ville förskjuta, glömma och tysta ner. Jag våldtogs och såldes av min pojkvän och blev gravid med "honom". Han hade även utsatt flera.
Han dömdes för maxstraffet 14 år.

Jag kommer skriva om sorgen som övergreppen lett till men även glädjen att vara mamma, att vända det hemska till något positivt, till ny kraft och nytt hopp.

Nu jobbar jag på Novahuset för att hjälpa andra som usatts för sexuella övergrepp. Jag föreläser även om min historia för att öka kunskapen bland myndigheter, skolor och volontärer.

Välkommen att ta del av min historia, mina tankar och mitt liv. Min resa började i en mörk jobbig och svår uppförsbacke men steg för steg som i en trappa tog jag min upp mot ljuset.

Ni kan ni också göra! Glöm inte, det är aldrig erat fel!




Om mig


Jag heter Paulina och är 31år ung som har två underbara flickebarn som är mitt allt. Som person är jag glad, sprallig, social, omtänksam och lite yr:) De som känner mig på djupet vill nog tillägga känslig, stark o målmedveten. För de som sett mina dåliga sidor kan tilläggas envis, lite lat och mycket glömsk. Nåt jag glömt, säkert...påminn mig:) Min mail för kontakt: [email protected]m



Vi måste uppmärksamma detta mera, vi måste stödja med pengar även små slantar hjälper. Ni vet många bäckar små blir en stor å.. Jag har funderingar på att gå Novahusets nästa Volontär kurs och bli volontär. Men när man jobbar heltid i det yrket jag har så är man rätt trött när man kommer hem. men så tänker jag: Vad då trött hur tror du utsatta barn mår? De skulle vara glada om de bara var trötta.
Jag har inte bestämt mig än men jag ska noga tänka över saken.

Kommentarer
Postat av: Daisy

Det är inte hälsosamt att komma hit före frukost ju. Kunde ju ätit upp datorn av misstag ju...



sv - Fotot är taget från min sittplats på vår uteplats på tomten. Motivet är både på tomten och utanför. Rönnen står utanför vår tomt.

2011-08-02 @ 09:02:55
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Daisy

sv - skrattar Nä att vi inte har samma smak har jag kommit underfund med för länge sedan. Du verkar ju fått pippi på matpajer, sådant som jag mest äter för att slippa hunger.



Mozart gillar jag starkt, men jag skakar den innan jag häller upp, då blir den sådär extra krämig och god. mums

2011-08-02 @ 09:05:07
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Daisy

sv - vetdu, du får gärna komma med ett namn, eller ännu hellre en bild. Annars kan det bli riktigt svårt för mi att hitta jordgubbsvinet.

2011-08-02 @ 09:06:48
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Daisy

sv - Ja vist är hon duktig jänta min. =)

2011-08-02 @ 09:07:35
URL: http://phantazia.blogg.se/
Postat av: Daisy

Jag tror bestämt jag kommenterat detta inlägg redan och inte bara en gång. Men den hära västerbottenpajen, har du fått totalpippi på den? Jag tycker den är med i vart och vartannat inlägg nu ju. ;-) Favoriträtt?

2011-08-02 @ 09:13:53
URL: http://phantazia.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0