Torsdag!

 

Fredagen närmar sig med stormsteg. Vi blir nog inne på förmiddagen idag och gör träd till vårt skogstema. man målar insidan på barnens arm+handen i brunt sen trycker man det mot ett stort papper så blir barnens armar grenar. Sen plockar vi löv som torkas och sedan får barnen klistra upp dessa.

När det är klart har vi ett jätte stort fint höst träd att sätta upp på väggen. Vid sidan av detta har vi bilder som vi tagit på barnen när trädets gjordes och löven plockades. Kallas dokumentation...naturligtvis kommer det att finnas text också.

Blir nog grant i vår fina hall.

 


En av mina bloggvänner har blivit uthängd på flashback igår fick hon ett mail från någon som kallade sig Annamaria vet ej om mailet innehöll något posetivt eller negativt, men det fick mig att tänka på Am....finns du kvar här? Har aldrig förstått varför egentligen då du kommenterat enbart hotat och kastat skit på det jag skrivet. Ja jag anser det är hot om du skriver att du ska kontakta mitt jobb bara du hittar nummret vilket du aldrig gjorde....hittade rätt förskola.

Men tyvärr finns det människor som är sådana och jag undrar om ni kanske är samma person?

vad finns det för intresse att läsa en blogg när man bara vill kasta skit på det man läser om?

Nu ska jag käka frulle!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0