PISS!!!

Usch vad seg jag känner mig, har precis käkat och magen verkar vara helt okey just nu iallafall.
Känner mig lite deppig, varför?....  jo för det trista vädret bla, sen lite andra småsaker, men är det lingonvecka så är det. Man ska va deppig, sur, tjuta för minsta lilla och gärna kasta saker omkring sig.

Men det jobbiga är att man framkallar även sin deppighet under denna period då man tänker på allt som är jobbigt i ens liv....ja ni andra har inte patent på det, jag som alla andra har också jobbiga saker i mitt liv, men försöker undvika att tänka på dem och leva för det som är positivt.
Men just denna vecka tänker man på allt negativt...ja vi kvinnor är knäppa tror inte det bara är jag som gör så här knäppa saker just denna period.

Nej inget nytt jobbigt har hänt det är gammal skit som jag skrapar fram just nu.
Borde låta bli att göra så och fokusera på positiva saker, men just det denna vecka finns ju inga positiva saker bara negativa
.

Snälla kvinnor som läser denna blogg är det jag som är knäpp eller känner ni det likadant denna vecka?
Sen en sak till finns det någon kvinna här inne som inte har något negativt i sitt liv just nu eller tom kanske aldrig har haft det. Ni är många som läser min blogg så nu får ni faktiskt slänga in kommentarer.


Sen en sak till, nej det är inga som helst problem mellan mig och Sture han är lika underbar mot mig som han alltid varit och har ett enormt tålamod med mig under dessa perioder.
Ibland kanske ni som läser bloggen tror att Sture är felfri för att jag skriver så mycket positivt om honom och även om hur kär jag är.
Nej han är absolut inte felfri det är ingen människa, han har gjort korkade och dumma saker i sitt liv och fått det han förtjänar för det.
Han kan brusa upp men det är sällan och han kan också vara på uselt humör även det är sällan
.
Vi har det bra ihop och jag hoppas det fortsätter så.
Vårat förhållande är väldigt starkt och kärleksfullt vi har gått igenom mycket ihop både jobbiga saker och roliga saker, vi har grälat vi har försonats...man måste kunna gräla och vara oense istället för att bita ihop och lida.
Nej detta blev lång men de tär skönt att få skriva av sig ibland!

Bjuder på en bidl man inte kan bli deppig av.



Fel det kan man bli visst det...deppig av denna bild.
man tänke rpå hur långt det är till sommaren!!!!!!

Att man inte har en massa pengar så man inte bara kan sticka iväg till varmare breddgradder.
Det man har att vänta framför sig, är kyla, slask en amssa äcklig snö och....nej stppp nu.
Nu skulle vi tänka positivt och le!!!!!!


Se jag ler!!!!!



En somrig bild som jag tagit själv.
Öresundsbron när vi var i Skåne 2008.


Trackback
RSS 2.0