Torsdag!



Vaknade med lite migrän liknande huvudvärk idag...hm inget skojigt alls. Har sovit uselt men sovit, låter knäppt va? Men jag har drömt mardrömmar hela natten och vaknat någon sekund och sedan somnat om...man blir så trött då.

Idag jobbar jag till 16.30 och börjar 08. Tråkigt att vädret är som det är vi vill ha sol och torr mark. När barnen är så påbyltade med tjocka jackor och sen galonisar över får de svårare att röra sig tex i skogen, man tycker så synd om dem. men utan galonisar blir de sjöblöta rakt igenom allt de har på sig. Lättare på vår och höst då det har tunna jackor på sig och inga tjocka overaller.

Får se vad vi hittar på idag. Kanske blir vi inne och gör lite bygg tema. De barnen som vill får bygga, vi tvingar aldrig barnen att göra något, blir så fel då. Vet de som har löpande band när det gäller tex Julpyssel, Påskpyssel, teman etc ned kalle upp Karin, ned Karin upp Johan osv osv.
barnen måste ju tycka det är roligt också och det här upp och ned gör det inte roligt, vissa barn blir ju ledsna när de ej får skapa färdig enligt dem men pedagogerna anser att deras gran är klar.


Vi försöker dela in barnen i mindre grupper när det är Julpyssel och vill de absolut inte så behöver de inte, de som gjort tex en gran klar får papper att skapa lite till på så det får känna sig klara med sitt skapande.
Hur gör ni på andra förskolor, fritids, skolor etc ni som arbetar som förskolepedagoger som det så fint heter idag?
Nepp dags för frukost och sen iväg till jobbet!

Kommentarer
Postat av: mamma

Stackare, du med all din huvudvärk. Jag kan inte förstå hur du kan hitta på nytt att skriva varje dag, men skriva har du ju alltid tyckt om.

2010-11-04 @ 12:13:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0