Svar på tal!

Nu är jag vaken och allert igen. Tänker på denna korkade människa som bara måste gnälla på allt. Basiller frodas i högar på alla förskoler, barn kommer dit sjuka smitar ned andra barn och personalen. Att då tex jag gick dit efter att ha varit förkyld hemma i två dagar, men då enligt läkare ej smitar ska bli ett så larvigt ståhej över. Då borde man ju vara hemma innan man blir förkyld också för risken är ju att man kan bli förkyld och det är ju de två dgarna innan som man smittar värst....med andra ord borde alla förkolepedagoger aldrig gå och jobba.

Att jag vaknade en morgon med lite värk i magen och gick iväg till jobbet men blev sämre under dagen är inget jag rår över. Ingen går väll och jobbar magsjuk vem orkar och vill det?
Men man kan inte vara hemma över lite ont i magen för att det kan ju vara smitsamt, det behöver ju inte vara något man ätit eller magkatarr som icke smitar.
Nu tvärr så var det magsjuka, men hade jag haft en minsta aning om detta hade jag givitvis inte gått och jobbat.

När barn blir sjuka vet vi aldrig vad den egentliga källan kommer ifrån, vi hade en som varit magsjuk på jobbet innan mig hade det varit en epedimi som vi haft förr hade jag varit hemma för säkerhets skull och kolat vad som hänt.
Vi personal smittas frånn någonstans, tex tunnelbanan, chafören på bussen, hon som sitter i kassan på konsum osv osv.
Om ingen gick och jobbade halvrisig så skulle Sverige stanna av. Sjävklart ska du ej gå till förskolan och vara febrig hosta så du viker dig dubbel och ha en rinnig näsa +rinniga ögon, för då vet du att du smittar ned alla i din omgivning. Inte heller ska du gå dit med kraftiga diarreer och kräkningar, men vem fasiken gör det????


Men innan man yttrar sig bör man veta att fökylningar smittar allra värst två dagar innan de bryter ut och sen max i två dagar till hur risigt du än är.
Magsjuka ska du vara hemma minst 48 timmar efter den senaste kräkningen eller diarren, det var jag efter jag förtsått att jag verkligen var magsjuk och blivit betydligt värre.
Men eftersom jag är otroligt känslig i magen och både haft magsår och magkatarr+tarmkatarr som ej smittar och är även allergisk mot en del saker som ibland slinker ned i magen och summan av allt blir värk och ibland diarreer.

Jag tänker fortsätta att skriva det jag vill i min blogg och om du ska vrida på allt du läser och missförstå så kanske du inte ska gå in här och läsa.
Jag vill inte ha ditt numme om du tror det utan jag menar att de flesta som kommenterar har egen blogg som man kan kika in i och har det inte en egen blogg så berättar de oftast lite om sig själva och hur de hamnat hos mig
.
Är alltid trevlig att få veta vilka ni är som läser och hur ni hamnat hos mig.

Jag tål kritik och bemöter den oftast via era egna bloggar, annars blir det här inne som  jag svarar på kritik och även positiva saker ni frågar och undrar över eller berömmer.
Men dirrekta persoangrepp och elakheter tål jag inte utan blir arg och besviken över att andra människor kan bete sig illa mot någon de ej känner och sen när de påstås saker som jag inte alls skrivit pga att någon missförtått detta blir det ju ännu tråkigare. Innan jag förhandsgranskade kommentarerna så hade jag blockerat några via ip-adress....det betyder att deras kommentarer aldrig publiseras synligt för andra. Så dina kommentarer hade aldrig synt iallafall.


Detta blev ett långt inlägg men nu lägger jag allt detta bakom mig.
Vad det handlar om????
En person som kallat mig oansvarig i min blogg pga att jag gick till jobbet när jag kände mig risig och nu vill kontakta min chef för att klaga.

Lycka till chefen har också kommit till oss haölvrisig och även hennes chef och lovar dig att vår stadsminister även gått och jobbat risig och föräldrar har kommit till vår förkola risiga för att lämna sina barn då det funnits en massa barn runt om...så du får allt ligga i för att kunna anmäla till alla distanser även så får du anmäla Reinfeldt som varit på sina barns förskola snuvig och lämnat sina barn.
Nepp ska gå och göra mig i ordning nu då jag börjar 6.30.
Höres kanske senare.



Kommentarer
Postat av: Mamma

Heja Kerstin!



Inte behöver du försvara dig mot dumma kommentarer. Försök vara spydig i stället, ordentligt så att det biter. DU VET BÄST. TÄNK PÅ DET!

2010-03-12 @ 14:27:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0