Onsdag!



Onsdag morgon och jag har sovit uruselt inatt. Känner inte ett ända dugg för att jobba eller gå på föreläsning ikväll. Men det är bara att bita ihop det!
Sture är bättre i magen så han kommer åter att jobba imorgon dag!


Vill säga en sak innan jag fortsätter vidare med annat. Ni som kommenterar va ej anonyma eller gör så man kan besvara era kommentarer. Tänker på den som skrev att det var dålig stil att gå till förkolan och jobba sjuk etc.
Många går till jobbet sjuka eller halvrisiga, ja alla har nog gjort det någongång och oavsett var du jobbar utsätter man sina arbetskamrater för smitta.
men en förkylning smittar ett par dagar innan den bryter ut och sen i två dagar, hur ska man veta att man ska bli förkyld? Då har man redan smittat sina kamrater på jobbet, barn om man jobbar med det osv
.

Sen kan man ej vara hemma om man är risig men man orkar med att jobba iallafall men kanske inte med samma fart och entuasmen. Man kan faktiskt vara sjuk utan att smitta din omgivning.
Sen är alla usla som utsätter andra för smitta inte enbart vi förkolepedagoger!

Men om du ska kommentera negativt så våga stå för vem du är annars kan du knipa ihop dina läppar eller ge fasiken i tangentbordet!
Nog om detta.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0