Obs skicka sms!

Vill att ni går in på denna sida. Tycker iden är jättebra och vi kan skänka pengar via sms se längre ned. Gör även reklam för sponsorerna de är de väl värda.

HÄR



FAQ

Här hittar du en del svar på frågor om Nalles Resa. Om du inte hittar ditt svar så gå till kontakt sidan och ställ din fråga, klicka här

 

Fler frågor och svar läggs till vartefter.

 

VAD ÄR NALLES RESA?
Nalles resa är ett projekt som startade hösten 2005. Startade först som en rolig idé för att sedan växa och växa. Varför nalles Resa startade är enkelt, vill göra något roligt för några av de barn som drabbas av svår sjukdom.

 

KAN MAN BLI MEDLEM?

Ja, skicka ett mail till [email protected] med dina uppgifter såsom namn, adress, telefon, mobil samt e-post.

 

VART GÅR PENGARNA TILL?

Nalles Resa samlar inte själv in några pengar förutom de bidrag som kommer via SMS stödet. Dessa pengar används till den dagliga driften av Nalles Resa. Överskjutande belopp kommer att skänkas till Barncancerfonden & Wille-fonden.

 

KAN JAG DONERA PENGAR?

Nalles Resa samlar inte in pengar själv, men du kan donera ett belopp via SMS för att stödja driften av Nalles Resa. Gör så här...

SMS:a nalles följt av antingen 5, 10, 20, 25, 30, 40 eller 50 till 72550. Kostnaden för SMS är det belopp ni valt + trafikavgift.

KÄLLA

 

KOSTAR DET ATT PRENENUMRERA PÅ NYHETSBREVET?

Nej, kostar inget.

 

KAN JAG KÖPA EN NALLE?

Nej, idag kan du inte köpa någon nalle från Nalles Resa, vi tittar på den möjligheten i framtiden. Titta in hos Nallebudet, där kan du skicka en egen nalle.

 

KAN JAG REKOMENDERA EN RESA?

Ja, det är det som är grundtanken att ni besökare skickar in förslag till slutmål för nallarna. Gå till kontakt sidan och fyll i formuläret med de uppgifter du har.

Sponsorer

Sponsorer är viktiga så även för Nalles Resa. Här presenterar vi Nalles Resas sponsorer. Besök gärna dessa.



Sponsorer

Samarbetspartners


Porto Betalt















Beast Wear

Lek Mer
Rica Hotels









Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0