Jäkla sena!

04.30 vaknade jag imorse för att gå på toa. Där fick jag en riktig hostattack och helt plötsligt knakade det till ordentligt i sidan. Gjorde så jävla ont och jag kom inte ens upp från toan, var säker på att jag knäckt hela skelettet på höger sida. Det kändes så iallafall.
Men efter en timme och Stures masserande konstaterades det att jag sträckt senan på vänster sida som går från axeln under armen och ut i ryggen
. Första halvtimmen satt jag bara still i soffan och vad jag än gjorde så gjorde det djävulskt ont...obs tog en 10 minuter att bara resa sig från toan.
Sen masserade Sture och tog muskelsalva och nu känns det bättre, men långt ifrån är det bra, gör jätteont vid hosta och rörelser. Vem borstar mitt hår idag?
Älskar dig Sture....toppen att du gick den där korta kursen om massage och senor och vet fasiken vad allt det var. Utan dig hade jag nog fortfarande suttit på toan.
Vi höres senare ska lägga mig och se en film och hoppas att jag somnar till den och att värken släpper för nu är jag väldigt handikappad.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0