God morgon!

 

Jag har tänkt på en sak, ja hör och häpna jag kan faktiskt tänka!!!!! Flera av de stora bloggarna eller de som bloggar i dessa bloggar är kända för något de inte är. De är enbart ute efter att provocera eller ljuga om sina liv eller vara en annan person i bloggen än vad de egentligen är. Vad är det för mening med detta? De tjänar en massa pengar på sina bloggar och har en massa läsare. Är det lögner folk vill läsa, tycker folk om de som provocerar och retar upp andra? Jag är inte bättre själv för jag läser vissa av dessa bloggares blogg...men varför gör jag det?


Jo för det är galet det de skriver, det är blåst det de skriver och det är en härlig känsla att få lägga in en giftig kommentar här och var.

Så jag tror att folk som läser dessa bloggar älskar att få lägga in giftiga kommentarer här och där, tror inte ni det? :-).


Men själv skulle jag aldrig vilja skriva osanning i en blogg eller enbart vara ute för att provocera andra. I min blogg skriver jag om mitt liv, lägger ut foton, skriver om resemål, roliga saker etc. Jag älskar att skriva och det har jag alltid gjort, som yngre skrev jag novell på novell och har fått vissa publiserade i de där gamla flicktidningarna...som mitt livs novell, starlet etc.

Jag har börjar på en bok som ligger sparad i word sen ja ett år tillbaka...jag är jättenöjd med början men sen tog det bara stopp. Vet vad den ska handla om men inte hur jag ska formulera fram det till andra på ett bra sätt, som berör och väcker känslor!

Men kanske allt lossnar en dag och fingrarna hoppar över tangenterna timme efter timme!

 

Lite tankar i denna tidiga morgon timme!

Nu ska jag föröka somna om så höres vi senare!

 


Mina designade sko på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på mina skor här!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0