När droppen får bägaren att rinna över!



Jag måste bara...bägaren rinner över ibland när man får höra, läsa och se en massa skit, skitsnack, dravel och osanningar!
Tycker många ska ta till sig det jag skriver här under. Kanske ni agerar så här omedvetet och nu tänker till och ser vilka fel ni gör. Är det medvetet borde ni verkligen skämmas!

Om man inte har en relation med en person eller gillar en person eller inte vill ha en relation med en person (eller flera) så ge fasiken att skriv om den personen (de personerna) då titt som tätt!
Både via utpekande och i det dolda så ingen kan veta utom just den personen vem man menar!!!!

Ett tips till alla som inte vill bli sårade och själv sårar andra gång på gång!

Sen har man inte hela bilden utan bara delar av den så kan det aldrig bli en helhet!
Eller tar man inte upp hela bilden utan bara delar så är det lika med lögner och osanning!


Sen att älta saker i det oändliga istället för att ta tag i problemet eller försöka lösa det till det bättre gör bara så att man mår ännu mera skit.
Sen en sak till att räcka ut handen då och då och sen rycka tillbaka den är som att ge ett barn en klubba och sen rycka den ur munnen!!!!

Syftar inte på något eller någon speciell...har bara läst flera bloggar idag och vissa blir man så himla trötta på, då de skriver skit om personer de flera gånger sagt eller skrivit att de ej vill ha relationer med eller bli vänner med etc. Idag namnger jag ingen blogg som jag gjorde igår gällande Katrin Zytormierska....men igår var jag ännu argare :-)))!!

Droppen som fick bägaren att rinna över!



Sen en sak till, ett viktigt budskap!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0