Tiden tickar på.

Nej men suck skulle inte fastna vid datorn utan fortsätta att kika på Goda grannar som jag har på dvd...ser nu att klockan är 9.25...men jösses jag satte mig nyss här???
Har läst aftonbladet och expressen på nätet, kollat mailen, kollat facebook
, kollat in flera bloggar.


Har du facebook Yvonne?

Sture sover forfarande får se hur länge han kan snarka in idag utan oljud så himla skönt...hoppas de inte börjar bara för att jag är nöjd över tystnaden.

Jag har bestält lite på bokus idag. Fick bokspegeln igår som jag är meddlem i men böckerna jag ville ha var minst 30 kronor dyrare än bokus så jag beställde hos dom istället.



Jag älskar dig inte


Lotten har en familj, en man hon älskar högt och två barn hon sätter före allt annat. Definitivt före sig själv. Hon vet ju att äktenskap innebär kompromisser och vem skulle hon vara om hon inte såg till att familjen mådde bra? Men när Per en dag lämnar henne räcker inga kompromisser längre. Hela Lottens värld rasar samman: utan kärnfamiljen är hon ingen.

Vägen tillbaka är lång och smärtsam - men så småningom vaknar tanken på hämnd.

Jag älskar dig inte är en väl avlyssnad skildring inifrån ett äktenskap i kris. Med sälta och humor gestaltar Christina Stielli den mödosamma men ändå möjliga vägen tillbaka till ett eget liv.




Hittebarnet


I Hittebarnet har Cecilia precis upptäckt att hon är gravid. Sommaren står i full blom och det är mycket som ska ordnas. Barnkalas, semester och en weekendresa på tu man hand med maken John. Graviditeten är lika oväntad som förvirrande för Cecilia. Är äktenskapet tillräckligt stabilt för att klara av ännu ett barn?

Privatlivet är turbulent, men mycket händer även på förlossningen. En sen kväll hittar Cecilia ett övergivet barn på marken utanför sjukhuset. Vem har lämnat barnet och varför? I sina försök att besvara gåtan utsätter sig Cecilia själv för stora risker. Både kroppsligt, men även känslomässigt. Hittebarnet utkommer den 8 september.



Peter Pans hemlighet


Två pojkar förs bort från sina hem och mördas. De hittas med ett bokmärke föreställande Peter Pan i handen. När en tredje pojke mördas växer paniken. Vem är seriemördaren som kallar sig Peter Pan?

Den gravida läkaren Maja Holm har just flyttat tillbaka till sina barndomstrakter. Men idyllen hon minns har ersatts med ångest. Samtidigt går Majas väninna, kriminalinspektör Katrine Bergman, så långt i mordutredningen att hon bryter mot lagen och kommer på kant med omgivningen.

Det visar sig att i Majas och Katrines förflutna finns svaret på mördarens hemlighet. I jakten på landets första seriemördare sätter de två kvinnorna allt på spel och dras in i Peter Pans ohyggliga universum.

Sen en nostalgisk kalender






Vem kan motstå de gamla bilderna från barndomens pappersbonader?

Röda stugor med vita knutar, vackra hästar och välmående kossor som betar på gröna ängar, bönder som bärgar hö, spegelblanka sjöar, och glada barn som plockar äpplen från dignande fruktträd -

Folkhemsnostalgi som prydnad på väggen är inne igen. Och i denna fina kalender finns ett urval av de allra vackraste bonaderna som säkert prytt mångas väggar - för ganska länge sedan!

Nu får ni gissa priset på allt detta? Ledtråd allt  kostar 566 i bokspegeln.
men vad tog bokus och de utan portot för portot är gratis det är det inte i bokspegeln.


SUCK!!!!!!!

Nu börjar de att borra i förkolan igen...suck!
Nu går jag övertill dvd film!


Kommentarer
Postat av: Yvonne

Ja jag har facebook, var mer aktiv tidigare men råkade tyvärr ut för en barndomskompis med fru som visade sig vara riktiga idioter och sen har jag blivit lite mindre aktiv. Vi hade inte setts på 45 år så jag hade ingen aning om att det varit en del narkotika och sprit och sådant med i bilden där. Tydligen hade det tagit deras hjärnceller! Men man lär sig av misstagen men jag tycker att facebook är kul fortfarande.

2010-12-29 @ 14:18:29

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0