Jäkla liv!!!

Nej jag har inte sovit tills nu. Vaknade väldigt tidigt och höll på att somna om vid sju. Då satte de igång igen med borrandet och skakande nere på förskolan. Hela dagen igår och så börjar de sju och det pågår fortfarande. Har mailat bostadsrättsföreningens ordförande för sådant här ska man informeras om innan. Bokhyllorna skakar golvet vibrerar och oljudet ger både mig och Sture huvudvärk.
Igår stack vi hemifrån men idag vill vi vara hemma men det går inte att vistas här inne. Just nu är det tyst men snart sätter de igång igen går i långa etapper hela dagen.
Jovent ventilation och Olsson Borr och såg AB...har något med ventilationen att göra men fattar inte varför de inte informerat oss...styrelsen alltså.
Står inget på deras usla dåligt uppdaterade sida heller, man ska faktiskt informera både de som köpt och bor kvar som hyresgäster så får jag veta att de enbart meddelat de som köpt går jag i taket!!!!!
Ni kanske hittar något meddlems sidan kommer jag ej in på då jag valde att inte köpa.

Tryck på länken nedanför så kommer ni till deras hemsida:


Östgöten 1

Denna bild finns i deras galleri och den har jag tagit har fem bilder där inne.
Fotbolls vm finalen 11 Juli sågs tillsammans på gården.






Kommentarer
Postat av: Yvonne

Tittade på hemsidan blev förvånad, jag trodde hela Blackeberg hade genomgått stambyte. Stackare då har ni det framför er. Hoppas ni får Prolinemetoden för den är minst störande.

2010-12-29 @ 07:09:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0