Rasat!

Jag måste vara en väldigt stark person! Varför? Jo tänk så mycket jobbigt och svårt jag gått igenom och fortfarande har jag inte brutit ihop totalt eller gått in i väggen.
Skilsmässan tex då hade jag svår ischias och var sjukskriven när gubben kommer hem och talar om att han vill skiljas. När jag väll började jobba blev jag förflyttad och trivdes inte alls, sen blev jag sjuk i en fruktansvärd influensa och hela kroppen blev totalt sänkt och detta på enbart två månader. Jag orkade ingenting och hade tre barn att ta hand om på heltid. Jag var sjukskriven i 6 månader sen blev jag av med jobbet. Hade inget stöd eller någon som helst hjälp. Jo från mina föräldrar, barnen var hos den andre föräldern en helg i månaden ibland mer sällan.
Dåligt ekonomiskt hade jag också
.

Men jag stod upp och gick igenom allt. Och detta är bara en av alla svårigheter jag gått igenom. Detta var dock för 12 år sen men sen har livet kantas av olika svårigheter, i familjen, på jobbet. Jag har kämpat på och stått upp men jag står fortfarande.
Jag är inte världens bästa människa utan fel och brister skulle jag påstå det skulle jag ljuga.

Jag har gjort många fel och valt fel vägar men jag tycker ändå att jag även gjort mycket bra saker även om jag nästan aldrig får eller fått höra annat än det dåliga jag gjort.

När jag repade mig från en svårighet och stod helt på mattan igen ryktes mattan undan för en annan svårighet.
Mitt liv är inte helt felfritt eller toppen idag heller...varför tänker jag inte gå in på. men alla människor har något problem så även jag.

Vad vill jag säga med detta då? Jo en vän till mig har rasat totalt på 6 månader har hennes liv kantas av den ena svårigheten efter den andre.
Det kunde ha varit jag det borde ha varit jag, men jag orkade eller gjorde jag det? Jag fick ju magsår, immunförsvaret trasade totalt, jag mådde inte alls bra många gånger...men jag stod upp!!!! Kanske jag inte skulle envisas med att vara så stark och duktig utan rasat jag med. Visat att jag inte orkade allt detta egentligen.
Men jag ansåg väll att detta skulle jag bara klara själv, jag skulle inte ta hjälp utifrån, nej då!

När jag sitter här med facit i handen så borde jag nog rasat jag med för min vän får nu hjälp från alla håll och kanter, jobbet, läkarna, cheferna etc.
Så dölj aldrig att ni inte orkar visa det istället!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0