Torsdag!

Vill bara tillägga en sak:

Om föräldrarna kryssat i att de ej vill att man sätter upp bilder på deras barn så får vi givitvis ej göra det eller lägga ut barnens bilder på vår förskolas websida.
Godkänner föräldrarna att vi får hänga upp bilder på barnen på förskolan gäller det givietvis enbart förkolan var nog lite otydlig där.
Men att visa ryggar på barn i en blogg eller någon annan ofentlig sida där man ej kan identifiera dom är tillåtet, jag har hört mig för ordentligt.
Så du kan vara lugn Börje jag bryter ej mot lagarna!

Så att enbart slänga in kommentarer som i frågasätter om det jag gör är tillåtet är så himla trisst(samma ip nummer har gjort detta förr både anonymt och med namn...skrev tom i bloggen att det var tillåtet, varför då ställa denna fråga som en komentar!

Vem är du och varför läser du min blogg vore intressant att veta, har bett er som läser bloggen att berätta om varför och vilka ni är!
Nog om detta!

Idag är det Torsdag och jag är ganska utsövd, behövde nog detta efter en hel dags migrän som aldrig släppte helt men gick att jobba med.
Känner av huvudet lite idag men tog tabletter och en kall dusch så fort jag vaknade.
Idag börjar jag 8.30 och ikväll är det apt med föreläsning så jag slutar först kl 19.00...pust vilken dag man har framför sig!

Nej ska faktiskt börja göra mig i ordning+äta för jag missar frukosten på förkolan idag!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0