Tvättstugan

Kunde inte somna om så jag gick ned kl 06.00 och bokade om tvättstugan från 10.00 till 07.00 istället.
Så det blir mitt morgonnöje idag.
Vakande av Stures mobil kl 04.15 imorse, larmet alltså eftersom han måste åka hemifrån kl fem då han jobbar som sopgubbe.
Nej nu måste jag kila med.

Nu är jag uppe igen, maskinerna är klara om 45 minuter så då ska jag gå ned och lägga in lite i torktumlaren. Hade tur idag den spontana var ledig så jag kunde tvätta en maskin där också, bra för jag hade tre maskiner tvätt och bara två tvättmaskiner, men den spontana behöver man ej boka så jag tod den tredje maskinen där.
Igår läste jag ut män som har kvinnor, tycker de sista 80 sidorna var lite tradiga men boken var underbart bra och spännande. Början var också samma tradighet...lite lustigt faktiskt. Har redan börjat att läsa flickan som lekte med elden.
Ska bli spännande att se filmen som kommer i augusti på dvd (män som hatar kvinnor)



Under ser ni bilder från min balkong idag när det är sol, jämför med regnbilderna längre ned tagna på samma ställen men i annat väder.



Här var det då översvämning vid grillen i parken



För en timme sen var jag klar i tvättstugan, så nu har jag bytt lakan i sängarna, diskat, och vikt all torr tvätt och dammsuget.
Tror jag ska läsa lite ur boken jag började på igår flickan som lekte med elden, sen ska jag se våra bästa år kl 10.30 sen äta lunch sen går jag nog ut en sväng i det fina vädret.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0