Tvättstugan.

Igår städade vi hela lägenheten, idag joibbar Sture och jag har en enorm tvätt att tvätta.

Är lite förbannad idag då Sture igår fick ringa till polisen kl 22.00. (är inte första gången vi eller grannar runt omkring ringer, händer flera gånger varje sommar.) Måste tillägga att det ej är vanligt festande vid långbort utan gap och skrik, väldigt hög musik men denna gång var det nog rekord med bongu trummor i 5 timmar.
En gång hade de kört ned en stor bil och riggade upp stora konsert högtalare och spelade på högsta volym tills polisen kom kl 24.30, men då var det lördag.
Igår var det då en stor fest nere i vår parklek vid grillen vuxna mäniskor som skrek och gapade+ spelade på bongo trummor så det ekade även inomhus.

Polisen sa: Vet du om de har tillstånd?
Men jösses tror de att någon får tillstånd att dunka på trummor så sent en vardagskväll, trummor som säkert hördes över hela vårt område om inte nästan hela iallafall. Men hon förstod nog hur korkat det lät för de lovade att skicka en bil så fort som möjligt.

Vi 22.35 vart det tyst då nog polisen kommit, men då gick de över vår gård och gormade ock skrek på vägen hem, så stackars Sture somnade inte förräns vis 23.00 och ska upp 04.15 för att jobba.

Lägger in en bild här under på vart de satt och festade, bilden är tagen från vår balkong och stället liggar drygt 50 m från vårt hus, nja det är nog 50 meter ellerknakse några fler eller färre.

Vid solsken, grillen är under taket och de satt en tio meter efter den vid lånmgbord.



Vid regnväder samma ställe.


Kommer tillbaka så kika in igen om ni läser bloggen nu.

Tvättstugan början:

Mörk



Ljus




Maskinerna igång



Ja det är ju en bildblogg och då måste ju bilder finnas med
                                      
 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0