En liten påminnelse bara!!!!

Gulliga söta rara ni som läser ni blir fler och fler och jag är nyfiken på vilka ni är. Lägg bara in en liten kommentar tex läst och så ert namn gärna länk till er egen blogg (om ni har någon).
Och till mina släktingar säger jag bara komentera bilderna innehållet osv...ska ju inte behöva fråga per telefon vad tyckte du om ditt och datt när det finns en kommentar funtion...Grrrrr!!!!!

Kanske man får höra ett stort

Ni håller med japp det förstod jag ju :-)))!
Är så trött så jag ska lägga mig och dega framför tv:n!
Hade svårt att sova inatt då jag vaknade till och gick upp tidigt för att städa som bara blev halvdant gjort då jag fastnade framför scrabbooking istället!



Kommentarer
Postat av: Therese - Bloggar fran oknen!

Hej hej sag din comment hos Kissie.. Och jag skrattade lite at den.. Det ar lite svart att "turista" I med att det inte finns nagra ordentliga sevardigheter. Du far inte ga in i narheten av Burj Al Arab(eller andra kanda hotell) om du inte ska in till en resturang eller om du bor dar. Och staden ar bara 50ar gammal sa det finns inget historiskt. Det enda turistiga du kan gora ar... Hm. Shoppa :P

2009-12-28 @ 13:35:33
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/
Postat av: Em

Det är inte för sent att städa än. :D

2009-12-28 @ 13:57:27
URL: http://egoinasmamma.nu
Postat av: Therese - Bloggar fran oknen!

Tss. Ja det vet jag val. Men sant dar ar sa uppenbart turistigt. Sa annordnat & usch. Men sevardheter osv, det ar ju det som har med gora med landet & locals.



Och det innebar att shoppa for mycket& att kora forfort & daligt . Saaaaaa. Dubai har valdigt mycket med bara shopping att gora.



Come on, och att ga till mosken, ar bara smaklost. Det ar sa otroligt daligt att satta sin fot i en moske om man inte ar troende.



Och luftballongen kan du bara gora pa sommaren.

2009-12-28 @ 13:57:34
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/
Postat av: Therese - Bloggar fran oknen!

Jag vet. Haha. Forutom att det inte har natt med Dubai att gora, utan att det ar kopplat till den persiska historien om jag inte minns helt fel.

2009-12-28 @ 14:00:29
URL: http://trollungeidubai.blogg.se/
Postat av: ellen

ellen heter ja ^^

2009-12-28 @ 22:16:40
URL: http://deeliiicious.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0